Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του J2US βρίσκεται προ των πυλών και παρόλο που δεν γνωρίζουμε προς το παρόν ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής, έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες πληροφορίες για τα ζευγάρια που θα στελεχώσουν το επιτυχημένο show του Νίκου Κοκλώνη.

Προς το παρόν τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ενώ μέχρι και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως καθημερινά ακούει ένα σωρό ονόματα για το show του που δεν ισχύουν.

Τα ζευγάρια του J2US

Τι συνέβη ανάμεσα σε Στικούδη και Παναγιώταρου για τα backstage

Με τους καλύτερους οιωνούς είχε ξεκινήσει η σχέση της Κατερίνας Στικούδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και πριν από κάποιους μήνες, είχε ακουστεί έντονα πως οι δύο κυρίες θα αναλάμβαναν μαζί ψυχαγωγική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Το πλάνο αυτό ναυάγησε σχετικά γρήγορα, επομένως η κάθε μία ξεκίνησε να αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Κάπου εκεί μπήκε στο δρόμο τους το J2US. Από τη μία, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ήδη από πέρυσι στα backstage του επιτυχημένου show ενώ από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η περσινή νικήτρια.

Τους τελευταίους μήνες ακούγεται διαρκώς πως μία από τις δύο εντυπωσιακές κυρίες θα βρίσκεται στα backstage. Η κυρία αυτή, προς έκπληξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Στικούδη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έμαθε τα... ευχάριστα για τη Στικούδη, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βράδυ της Παρασκευής (16/9), οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο event και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Όπου πήγαινε η μία, έφευγε η άλλη, ωστόσο και οι δυο παραχώρησαν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργία και σχολίασαν το τι συνέβη με το J2US, με την Παναγιώταρου να πετάει φαρμακερές ατάκες: «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Άνθρωποι που βρέθηκαν στο event, μας μετέφεραν πως οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και πως η ένταση που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν εμφανής. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή βρέθηκαν κοντά στο να πέσουν μούρη με μούρη, όταν η μία έμπαινε και η άλλη έβγαινε από τον χώρο, αλλά ούτε εκεί ασχολήθηκαν.

Καθόλου καλά δεν πάει αυτό...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας έχω μία μεγάλη έκπληξη...» - Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το φετινό J2US;

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη