Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε θρίλερ πια έχει καταντήσει η κατάσταση με το πρόσωπο που θα πλαισιώσει την κριτική επιτροπή τoυ Just The 2 of Us αυτή τη χρονιά, και τελικά θα καθίσει στην καρέκλα του 4ου κριτή. Παρότι η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι σε δηλώσεις της, η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις της ανέφερε το όνομα!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου 24/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι και αποκάλυψε χωρίς δεύτερη σκέψη το όνομα που θα πάρει την θέση της στην επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού!

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου

«Οι μόνες αλλαγές που έχουμε να κάνουμε είναι κάποια πράγματα να σφίξουν, άλλα να χαλαρώσουν και κάποια θέματα να βγούνε πιο μεγάλα. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα κι εγώ κι επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, ειδικά για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται και δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις. Εγώ τόσα χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλούς δράκους, που μπορεί να βγαίνουν από το πουθενά. Θέλω κι αυτά να αρχίσουν και να χαλαρώνουν και να περνάμε ωραία» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμουγ για την εκπομπή της.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο τέταρτης κριτής του J2US, μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με νόημα: «Η Γαρμπή νομίζω» και εμείς αναρωτιόμαστε αν ισχύει τελικά...

Η Μιμή Ντενίση ωστόσο σίγουρα δεν είναι!

Ο Νίκος Κοκλώνης τα έχει καταφέρει περίφημα και για ακόμη μία χρονιά μας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στο Just the 2 of us, μιας και ακόμη παραμένει μυστήριο ποιος τελικά θα κάτσει στην θέση του τέταρτου κριτή! Φήμες ήθελαν την Μιμή Ντενίση να είναι το άτομο που θα πλαισιώσει την ομάδα ωστόσο με δηλώσεις της έβαλε τέλος στις φήμες.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε σε κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς Σμύρνη μου αγαπημένη την οποία αποθέωσε το κοινό, η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα, αναφέροντας πως δεν είναι εκείνη το πρόσωπο αυτό, και πως ετοιμάζει κάτι άλλο δικό της στην τηλεόραση, το οποίο δεν θα ανακοινώσει ακόμα..

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη

Τελευταία στιγμή έκανε ένα βήμα πίσω - Πασίγνωστη τραγουδίστρια απέρριψε το J2US πριν βγει στον αέρα