Από Στέλλα Μούτσιου

Το βράδυ της Πέμπτης 15/9 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Just The 2 of Us αφήνοντας ένα μυστήριο για τον 4ο κριτή του σόου, ωστόσο μυστήριο δεν παραμένουν σιγά σιγά τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν, αφού καθημερινά διαρρέουν τα ονόματα των παικτών και των καλλιτεχνών.

Στην εκπομπή "Πρωινό μας", λοιπόν, την Παρασκευή 16/9, ένας από τους δημοσιογράφους της ομάδας μίλησε για τον μουσικό διαγωνισμό προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γυναίκα που απέρριψε έναν συγκεκριμένο άνδρα λόγω της φωνής του. Πρόκειται για την Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία εξήγησε πως δεν ταιριάζει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ζήτησε άλλον παρτενέρ.

Η αποκάλυψη για την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο J2US

«Η απάντηση σχετίζεται απόλυτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η τραγουδίστρια είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Δεν της άρεσε η φωνή του. Προφανώς, από τις πρόβες που κάνουν για να δουν πως δένουν τα ζευγάρια, δυσαρεστήθηκε και ήθελε να αλλάξει παρετενέρ», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ.

Και συμπλήρωσε: «Όπως μαθαίνω δεν θα είναι στο Just ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Τώρα, μπορεί να αλλάξουν πολλά, να του βάλουν άλλη ντάμα δίπλα του».

"Έριξε" άκυρο στον Νίκο Κοκλώνη η Έλλη Κοκκίνου γιατί...

Λίγο πριν αποχωρήσουν μια και καλή για την Αμερική, η κάμερα του Happy Day εντόπισε τον Ηλία Βρεττό και την Έλλη Κοκκίνου στο αεροδρόμιο και απέσπασε μερικές δηλώσεις τους, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Πέμπτη 15/9 μαζί με εκείνες της Ελίνας Παπίλα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, απάντησε για όσα ακούγονταν σχετικά με την παρουσία της ως κριτής στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο σόου, διότι η περιοδεία της τελειώνει αφού εκείνο θα έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο έκανε μία ιδιαίτερη πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη.

«Συζητούσαμε επίσημα ανεπίσημα αλλά δεν γίνεται γιατί θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου και εμείς επιστρέφουμε μέσα Οκτωβρίου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα πούμε λοιπόν στον Νίκο Κοκλώνη, “Νίκο μου, μπορούμε, η τεχνολογία βοηθάει, μέσω Facetime να είμαι κριτής τέταρτη για δύο εβδομάδες, την τρίτη θα είμαι μαζί σας δια ζώσης».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το GNTM στο J2US - Το πρόσωπο που διεκδικεί η παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη για το show

Αφήνουν το J2US και πάνε στο Survivor All Star - Πολλές οι απορρίψεις για το σόου