Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Δευτέρας 26/9 κάμερες των εκπομπών πέτυχαν τον πρωταγωνιστή του Γλυκάνισου Γιώργο Παπαγεωργίου σε έξοδό του, και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν την επόμενη μέρα Τρίτη 27/9 στο Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αλλαγή ημέρας προβολής της σειράς, και έδωσε την δική του απάντηση όπως την βλέπει από την δική του οπτική.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις αλλαγές στον Γλυκάνισο

«Δεν μειώθηκαν τα επεισόδια. Πήγαμε σε διπλά επεισόδια. Δεν με απασχολεί αυτό… Οι προσδοκίες μου είναι αμιγώς καλλιτεχνικές όταν μπαίνω σε μία δουλειά. Σε αυτή τη σειρά και σε αυτή την παραγωγή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με απόλυτη ειλικρίνεια.

Απάντησε ωστόσο και για τον σάλο που προκλήθηκε με την φωτογραφία από τον γάμο του

Πιο συγκεκριμένα για όσους δεν θυμούνται στο σπίτι της Ελεάννας και του Στρατή στον Γλυκάνισο βρίσκεται η φωτογραφία του Γιώργου Παπαγεωργίου, μόνο που αντί για τη σύζυγό του Μιχαλάκη, έχει τοποθετηθεί στη θέση της η Ευγενία Δημητροπούλου, με φώτοσοπ, κάτι που δεν ήταν δύσκολο να παρατηρήσει κανείς!

«Ήταν μία φωτογραφία η οποία είχε κυκλοφορήσει στα μίντια. Ήταν ένα inside joke μεταξύ μας» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, δείχνοντας πως ήθελαν ο κόσμος να το παρατηρήσει καθώς ήταν πλάκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν ένας γάμος λίγο...» - Όλη η αλήθεια για την πρώτη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Ο έρωτας αυτός είναι...» - Παπαγεωργίου και Πιερίδου αποκαλύπτουν τα πάντα για τον Γλυκάνισο