Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τι κι αν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη το περσινό καλοκαίρι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου «ντύθηκε» ξανά γαμπρός, αυτή τη φορά για χάρη του Γλυκάνισου, της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/9), παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε) και το κοινό στάθηκε σε μία λεπτομέρεια που πρόσεξαν πολλοί.

Στη σειρά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), είναι παντρεμένος με την Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάννα). Στα πρώτα πλάνα βλέπουμε το σπίτι τους και σε κάποιο σημείο, η κάμερα έδειξε μία φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού.

Η Δημητροπούλου στη θέση της Μιχαλάκη στον γάμο με τον Παπαγεωργίου

Βέβαια η φωτογραφία αυτή δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία του γάμου του γνωστού ηθοποιού με τη Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο. Η παραγωγή έκανε photoshop τη φωτογραφία και στη θέση της Μιχαλάκη έβαλε το πρόσωπο της Δημητροπούλου.

Ο γάμος που είχε κάνει ο Παπαγεωργίου πριν τη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, με αφορμή τον ρόλο του στον Γλυκάνισο, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Γεια σου" την Κυριακή 18/9 και μίλησε για όλους και για όλα. Ένα, όμως, από τα σημεία της συνέντευξής του που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού αφορά τον πρώτο του γάμο.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως ήταν μία απόφαση της στιγμής, χωρίς να υπάρχει πολύ σκέψη, ωστόσο ο δεύτερος γάμος του προήλθε μέσα από έναν πραγματικό έρωτα.

«Ήταν ένας γάμος λίγο του ενθουσιασμού, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

«Νομίζω πως δεν θα ζηλεύει με τις σκηνές στον Γλυκάνισο γιατί έχουμε συμφιλιωθεί και οι δύο με την ιδέα. Λέμε ευτυχώς που είμαστε ηθοποιοί και καταλαβαίνει ο ένας τι σημαίνει ερωτική σκηνή», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Παπαγεωργίου πριν από την πρεμιέρα του "Γλυκάνισου"

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο πατέρας του και πρώην σύζυγος της Φιλαρέτης Κομνηνού