Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα τους, και για την ώρα που η προσπάθειά και οι κόπου τους θα πάρουν σάρκα και οστά, το βράδυ της Δευτέρας 19/9 στην πρεμιέρα του Γλυκάνισου. Ο λόγος για την Έλενα Πιερίδου (δείτε εδώ αποκλειστικές δηλώσεις της για την σειρά) και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τους πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ, οι οποίοι μίλησαν στο «Πρωινό μας» για την μεγάλη αυτή παραγωγή, λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις του Παπαγεωργίου και της Πιερίδου για τον Γλυκάνισο

«Ξεκινήσαμε μέσα Ιουλίου τα γυρίσματα. Νιώθουμε συγκίνηση, χαρά, αγωνία για να το δει ο κόσμος. Με κέρδισε η ιστορία όταν το διάβασα. Όλο αυτό που ετοιμάζουμε τόσο καιρό το βλέπουμε ολοκληρωμένο και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό», είπε η Έλενα Πιερίδου στην αρχή

«Ο έρωτας αυτός είναι ένας έρωτας παραμυθένιος, που γράφανε παλιά και στα ρομάντζα. Είναι οι έρωτες που έχουν κάτι τρυφερό, κάτι αθώο», είπε συμπληρώνοντας ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όλα όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα

Γίνεται μέσα από δύο καταστροφές, να γεννηθεί κάτι τόσο αγνό και καλό; Στον Γλυκάνισο από ότι φαίνεται όλα είναι εφικτά! Απόψε λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 19/9 συντονιστείτε στον ΣΚΑΙ για την μεγάλη πρεμιέρα της δραματικής σειράς, που πρόκειται να καθηλώσει τον καθένα.

Μία ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, άλλωστε παρόμοιες έχουν συμβεί στο παρελθόν, ξετυλίγεται στην Μυτιλήνη, όπου δύο τραγωδίες, η μία στην θάλασσα με τον Στρατή και το πλοίο στο οποίο εργάζεται και η άλλη στην στεριά με την Ραζάν και τον καταυλισμό όπου διαμένει προσωρινά, θα φέρουν κοντά δύο κόσμους και θα θίξουν παράλληλα και πολλά κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους (γνωρίστε εδώ τους απίστευτους χαρακτήρες της σειράς).

Σκοτεινά μυστικά και αλήθειες που συγκλονίζουν λοιπόν θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας στον Γλυκάνισο, είστε έτοιμοι;

19/9 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης. Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις. Εν τω μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται. Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Το αίμα.

Γλυκάνισος Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»

Για χάρη του έρωτα μετακόμισε στην Ελλάδα από την Κύπρο - Όσα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς για την Έλενα Πιερίδου