Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, με αφορμή τον ρόλο του στον Γλυκάνισο (δείτε εδώ το τρέιλερ της σειράς), βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Γεια σου" την Κυριακή 18/9 και μίλησε για όλους και για όλα. Ένα, όμως, από τα σημεία της συνέντευξής του που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού αφορά τον πρώτο του γάμο.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως ήταν μία απόφαση της στιγμής, χωρίς να υπάρχει πολύ σκέψη, ωστόσο ο δεύτερος γάμος του προήλθε μέσα από έναν πραγματικό έρωτα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τον πρώτο του γάμο

«Ήταν ένας γάμος λίγο του ενθουσιασμού, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

«Νομίζω πως δεν θα ζηλεύει με τις σκηνές στον Γλυκάνισο γιατί έχουμε συμφιλιωθεί και οι δύο με την ιδέα. Λέμε ευτυχώς που είμαστε ηθοποιοί και καταλαβαίνει ο ένας τι σημαίνει ερωτική σκηνή», κατέληξε.

Η αποκάλυψή του για τον έγγαμο βίο του με την Μιχαλάκη

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς όπου θα τον δούμε τη νέα σεζόν, δηλαδή τη Γλυκάνισος στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την συγκλονιστική υπόθεση της σειράς) ο Γιώργος Παπαγεωργίου την Δευτέρα 12/9 μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, αλλά και για τον γάμο του με την επίσης αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό Δανάη Μιχαλάκη.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, φέτος έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τη σύζυγό του, αλλά και τον ελάχιστο χρόνο που περνούν μαζί ως ζευγάρι λόγο του φόρτου εργασίας τους.

«Με τη Δανάη κάναμε διακοπές μαζί 6 μέρες. Έχει υπάρξει πρόταση να παίξουμε μαζί και είπαμε προς το παρόν να μην κάνουμε κάτι μαζί. Θα δούμε, ίσως, στο μέλλον. Δεν βλεπόμαστε πολύ. Όλο τον χειμώνα τον περάσαμε με πολύ χωριστά ωράρια. Συναντιόμαστε μόνο το βράδυ, οπότε το καλοκαίρι ήταν μια πολύ ωραία αφορμή να ξαναζεστάνουμε τη σχέση μας», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους λίγο πριν την πρεμιέρα