Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μαμά και γιος στην κανονική ζωή αλλά και στον Σασμό όπου συνεργάζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτή τη σεζόν! Ο λόγος για τον Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για όλα (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα του στο θέατρο).

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του, την πατρότητα μιας και πλέον είναι μπαμπάς,αλλά και την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, και την σχέση τους μετά την συνεργασία τους.

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στη ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί σου γονείς».

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκαλύπτει επίσης για την σειρά

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, η οποία έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 26/9 (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή), και μίλησε για την καριέρα της και τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της, αλλά και για τον ρόλο της στον Σασμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως ορισμένες από τις αποφάσεις της κατά την γνώμη της ήταν λανθασμένες, ωστόσο όσον αφορά την τηλεοπτική Καλλιόπη απαντά σχετικά με όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στη σειρά, όπου η ίδια προσπαθεί να σώσει το παιδί της ομολογώντας τον φόνο του Άγγελου.

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή.

Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα. Δε ξέρω αν θα γίνει, δεν έχουμε φτάσει στο τελικό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον ρόλο της: «Αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Σασμός: Μαυροφορεμένος ο Αστέρης - Η φωτογραφία του Αυγουστίδη πίσω από τις κάμερες