Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Σασμού βρίσκεται προ των πυλών και έτσι οι πρωταγωνιστές έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να πραγματοποιηθούν έγκαιρα τα γυρίσματα της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Κάπως έτσι, λίγο μετά την ανάρτηση του Γιώργου Αμούτζα με τον Δημήτρη Λάλο, και ο Ορφέας Αυγουστίδης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

Ο «Αστέρης» είναι μαυροφορεμένος και βρίσκεται στο αρχοντικό των Σταματάκηδων. Μπορεί προς το παρόν να μην γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί στη σκηνή που γυρίζουν, ωστόσο είναι σίγουρο πως οι εξελίξεις για την οικογένειά του θα είναι καταιγιστικές.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή, έπεσαν βροχή.

Η φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη από τα backstage του Σασμού

Ορφέας Αυγουστίδης Σασμός

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Σασμού

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 01 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β΄ΚΥΚΛΟΥ

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό…

Σασμός Σταύρος Αργυρώ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έρχεται γεμάτος οργή για να εκδικηθεί αλλά ο μεγάλος του έρωτας στέκεται εμπόδιο - Η γυναίκα που θα ανατρέψει τα πάντα για τον Παύλο Βρουλάκη

Αγκαλιασμένα τα αδέρφια Σταματάκη στα γυρίσματα του Σασμού - Αυγουστίδης και Λάλος ποζάρουν λίγο πριν την πρεμιέρα