Από Στέλλα Μούτσιου

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό είναι το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης αυτή τη στιγμή σε όλες τις εκπομπές και τα μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το διάσημο μοντέλο, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ποικίλα, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή.

Έτσι, λοιπόν, και η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε την αφορμή να μιλήσει για το γεγονός, αποκαλύπτοντας παράλληλα και δικές της στιγμές παρόμοιες με αυτές που φέρεται πως οδήγησαν την Δούκισσα Νομικού στο να πάρει αυτή την απόφαση.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”. Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτό» είπε αρχικά η παρουσιάστρια

Και ο Κώστας Τσουρός σημείωσε: «Μπορείς και το κάνεις. Γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι σε θέση για κάτι τέτοιο με την έννοια να διαλύσεις μία εκπομπή στην οποία σε έχει τοποθετήσει το κανάλι και με δική του απόφαση να φεύγεις και το κανάλι να λέει “δεν πειράζει φύγε, σε κρατάμε”».

Ωστόσο η ίδια πρόσθεσε: «Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου. Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους».

Και κατέληξε: «Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ».

Αποκλειστικό: Το επόμενο βήμα του μοντέλου μετά το Πρωινό

Ένα μήνα παρά κάτι κράτησε η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό. Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής (23/9), το Tv-24.gr σας είχε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό του ρεπορτάζ πως η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει μιας και δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/9), ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και επίσημα πως η Δούκισσα δε θα είναι πια μέλος της ομάδας του Πρωινού.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι.

Δούκισσα Νομικού αποχώρηση Πρωινό

Πολλά ειπώθηκαν γύρω από το τι ήταν αυτό που οδήγησε στη ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού, με την επικρατέστερη άποψη να τους θέλει να ψυχραίνονται μετά από ένα άκομψο αστείο που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας, είναι εβδομάδα αποφάσεων για τον ΑΝΤ1. Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να αποχώρησε από το Πρωινό ωστόσο παραμένει μέλος της οικογένειας του σταθμού και μάλιστα, έχει τριετές συμβόλαιο το οποίο δεν σπάει τόσο εύκολα.

Κάπως έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί η Δούκισσα Νομικού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του σταθμού και ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από τα εμπορικά που έφερε μαζί της με τον ερχομό της στον ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά αναμένεται να είναι... καταιγιστικές!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε κάνει!» - Το ειρωνικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

«Σε μία γυναίκα δεν λες...» - Η Κατερίνα Καινούργιου "κατακεραύνωσε" τον Γιώργο Λιάγκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό