Από Ελένη Μήτση

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό έχει φέρει τα πάνω κάτω με τα πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών να συζητάνε τους λόγους, για τους οποίους αποχώρησε η Δούκισσα αλλά και αν έπραξε καλώς.

Ανάμεσα στις εκπομπές, που έμεινα στο θέμα ήταν και το Super Κατερίνα με την Καινούργιου και τον Μικρούτσικο να συγκρούονται τη Δευτέρα 26/9 για το αν η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ικανή σε αυτό, που κάνει ή όχι. Φυσικά, η Καινούργιου επέμενε στο πρώτο.

Η διαφωνία της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Δούκισσα Νομικού

«Εδώ δε μιλάμε για πολύ καλά κορίτσια, μιλάμε για ικανά κορίτσια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει και να λέει...

«Για μένα είναι το καλύτερο πλάσμα που έχω γνωρίσει…», είπε με τον ίδιο να την διακόπτει, λέγοντας: «Δεν είναι ικανή». Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα τον «έκοψε», λέγοντας: «Ανδρέα όχι, όχι…. Είναι πολύ ικανή».

Η Κατερίνα Καινούργιου "κατακεραύνωσε" τον Γιώργο Λιάγκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια να παίρνει ξεκάθαρα το μέρος του μοντέλου, όπως έκανε και με το σχόλιό της στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκεκριμένα, στάθηκε στην ατάκα που είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Δούκισσα και έφερε τη ρήξη ανάμεσά τους (δείτε εδώ τι είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή).

«Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Από τη μεριά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κακώς πήγε από την αρχή...» - Τάχθηκε με το μέρος της Δούκισσας Νομικού και ο Νίκος Μουτσινάς

Αποκλειστικό: Ώρα μηδέν για τη Δούκισσα Νομικού - Το επόμενο βήμα της μετά το Πρωινό