Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια να παίρνει ξεκάθαρα το μέρος του μοντέλου, όπως έκανε και με το σχόλιό της στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκεκριμένα, στάθηκε στην ατάκα που είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Δούκισσα και έφερε τη ρήξη ανάμεσά τους (δείτε εδώ τι είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή).

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Από τη μεριά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».

Η τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε ξέρω. Η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι με έναν τρόπο αποδέχθηκε ότι για λόγους ομαλής λειτουργείας το αποδέχεται. Από την άλλη ακούω και τον Γιώργο που ευχαριστεί το κανάλι, οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μέσα στις δουλειές έχει τύχει να ξεκινάς με κάποιον και να μην μπορείς να συνεχίσεις. Όταν υπάρχει μία αποχώρηση σε μία εκπομπή υπάρχει πρόβλημα και από τις δύο πλευρές. Εγώ μένω στο ότι το κανάλι προστατεύει και τους δύο παρουσιαστές του και ό, τι έχουν θα το βρουν μεταξύ τους.

Όλα είναι μια χαρά με κάποιες κακές στιγμές, τις οποίες δεν τις ξέρω. Καμιά φορά ξεκινάς και στην πορεία μπορεί να δεις ότι κάποιος δεν ταιριάζει στην ομάδα. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ώρα μηδέν για τη Δούκισσα Νομικού - Το επόμενο βήμα της μετά το Πρωινό

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1...» - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό