Από Πέννυ Μαστοράκου

Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί της Κυριακής 25/9, σχετικά με την φήμη που είχε διαρρεύσει η οποία ήθελε την νιόπαντρη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε μυστικά, να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια εξοργισμένη με τα ψευδή αυτά δημοσιεύματα καθώς ουδεμία αλήθεια εμπεριέχουν, μετά την έκρηξη της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε μία δημοσίευση γεμάτη νεύρα.

Αρκετά ταραγμένη από το συμβάν, όπως θα ήταν και ο καθένας στην θέση της άλλωστε, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά, καθώς της έχουν δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά, και έχει ανησυζήσει όλη της η οικογένεια χωρίς λόγο!

Η όλο νόημα ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια του μοντέλου και εδώ που τα λέμε έτσι θα αντιδρούσε ο οποιοσδήποτε στην θέση της.

Τα ''καρφιά'' της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

''Σάλος'' έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν αναφέροντας πως το μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την ίδια να το διαψεύδει μέσα από το Χαμογέλα και πάλι, που μετέφερε την είδηση από site. Και μιας και στο συγκεκριμένο πάνελ συμμετέχει και ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκείνη ως πληγωμένη, έκανε μια σειρά από insta stories, πετώντας καρφιά και για εκείνον.

«Δε φτάνει που σας έκανα τη χάρη να βγω στην εκπομπή σας, με βάλατε με τέτοιο τίτλο και ευτυχώς μου έκοψε και άνοιξα την τηλεόραση να βλέπω τι γράφετε».

«Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως οι υποτιθέμενοι φίλοι μου».

«Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα».

Αλεξανδράκη ξέσπασμα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω πάθει σοκ...» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα δημοσιεύματα περί απόπειρας αυτοκτονίας

«Αλήθεια κουράσατε...» - Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της