Από TV24 Team

Δυναμικά το όνομά της είναι πρώτο τόσο στα trends το Σάββατο 24/9 όσο και στις συζητήσεις των ψυχαγωγικών εκπομπών (δείτε το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για το συμβάν). Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, και στο σκηνικό γύρω από την παραμονή της ή όχι στο Πρωινό και τον Αντ1.

Οι χρήστες του Twitter είναι διχασμένοι καθώς άλλοι κοροϊδεύουν την κατάσταση, και άλλοι τάσσονται υπέρ της. Μάλιστα πολλοί χρήστες την υποστηρίζουν ανοιχτά και να «κράζουν» με τον τρόπο τους και τα σχόλιά τους τόσο τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και το κανάλι του Αμαρουσίου

Χαμός στο Twitter με την Δούκισσα Νομικού

Ο όρος που δεν κουνάει τη Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1

Ένα μεγάλο ''σούσουρο'' επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στον Πρωινό με το όνομα της Δούκισσας Νομικού να ακούγεται έντονα για το αν μένει ή φεύγει από την εκπομπή.

Η απουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας από το πάνελ την Παρασκευή 23/9 ξένισε το κοινό και δικαίως αφού λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν πληροφορίες, πως προσπαθούν να τη μεταπείσουν να μην φύγει. Τα νεότερα αναφέρουν, πως υπάρχει εν ενεργεία 3ετες συμβόλαιο, το οποίο τη δεσμεύει στο να μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού πρώτα βρεθεί μία λύση με την οποία θα νιώθει και εκείνη καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα έφεραν όλα τούμπα - Η αλλαγή στη σημερινή (22/9) εκπομπή του Πρωινού

Αποκλειστικό: Το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού πίσω από τις κάμερες του Πρωινού - Πώς συμπεριφέρεται όταν σβήνουν τα φώτα