Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η κατάσταση με την παραμονή της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, έπειτα από αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr που την ήθελαν να αποχωρεί έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Βαγγέλης Περρής λοιπόν, το Σάββατο 24/9 βρέθηκε καλεσμένος στο Open Weekend, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής του «Λάβα» απόψε στις 20:00 στο OPEN, και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γεγονός αυτό.

Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για την αποχώρηση της Νομικού

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο σε λίγο καιρό θα το έχουμε ξεχάσει. Νομίζω, όμως, ότι είναι σε μία φάση που πρέπει να γίνει όσμωση, είναι δύο προϊόντα που πρέπει να ενωθούν, μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν, μπορεί να παραμείνει το καθένα με τα συστατικά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Μένει ή φεύγει; "Θρίλερ" το μέλλον της στο Πρωινό

Τα πράγματα είχαν αρχίσει να στραβώνουν τις τελευταίες μέρες, και τα νούμερα τηλεθέασης έπεφταν όλο και πιο πολύ δημιουργώντας ανησυχίες για την παρουσία της στην εκπομπή, ωστόσο αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο όταν κάτι είναι καινούργιο, και είναι ακόμη η αρχή για να μπορέσει κανείς να βγάλει συμπέρασμα.

Τα πρώτα σύννεφα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται εδώ και μέρες λοιπόν, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 23/9, την ημέρα που η Δόυκισσα Νομικού, δεν εμφανίστηκε και απουσίαζε από την εκπομπή. Ο λόγος της απουσίας της ήταν επαγγελματικός ωστόσο το παρασκήνιο και οι αποκλειστικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη της με τον Γιώργο Λιάγκα, που την οδήγησε στην απόφαση να φύγει από την εκπομπή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τα πράγματα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, και από το απόγευμα ο σταθμός είναι σε συνομιλίες για να μεταπείσει την παρουσιάστρια. Το παράπονό της αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, και τον χρόνο της στην εκπομπή, διότι είχε συμφωνήσει να έχει και εκείνη περισσότερο χρόνο στο εμπορικό κομμάτι και όχι τόσο στην ενημέρωση.

Τρέχουν πυρετωδώς οι συσκέψεις για το μέλλον της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι συσκέψεις σχετικά με το μέλλον της στην εκπομπή, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν έχει αποφασίσει τι πραγματικά θα κάνει. Την απάντησή μας ωστόσο θα την έχουμε όλοι την Δευτέρα το πρωί, και θα κριθεί από το αν θα εμφανιστεί ή όχι στην θέση της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δούκισσα εκτοπίζει τον Γιώργο Λιάγκα - Ραγδαίες αλλαγές στο Πρωινό

Τα άστρα το είχαν πει! Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα που προμήνυε την "φουρτούνα" για την Δούκισσα Νομικού