Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει μέσα στις 2,5 εβδομάδες που βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού. Το νέο κόνσεπτ που επέλεξε ο ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη δεν έχει στεφθεί προς το παρόν από απόλυτη επιτυχία μιας και τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά χαμηλά.

Την πρώτη εβδομάδα, η εκπομπή ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει στην έναρξη και να κάνει τα ενημερωτικά θέματα, ενώ στη συνέχεια, κοντά στις 11:00 - 11.30 εμφανιζόταν η Δούκισσα Νομικού και ξεκινούσε το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Το πλάνο αυτό δεν έπιασε λοιπόν αρχικά επομένως το κανάλι τα έφερε τούμπα και ξεκίνησε να βγάζει τη Δούκισσα Νομικού από την αρχή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λιάγκας Νομικού Πρωινό

Η νέα αλλαγή που έγινε στο Πρωινό

Οι δοκιμές ωστόσο θα σταμάτησαν εκεί μιας και όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης (22/9), η εκπομπή ξεκίνησε και πάλι μόνο με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να καλεί τη Δούκισσα για να εμφανιστεί στο πλατό κοντά στις 11:00.

Κανείς δεν γνωρίζει πόσες ακόμα αλλαγές θα γίνουν, ωστόσο το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή πρέπει να κατασταλάξουν μιας και προς το παρόν, μπερδεύουν τους τηλεθεατές.

Το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού πίσω από τις κάμερες του Πρωινού - Πώς συμπεριφέρεται όταν σβήνουν τα φώτα

Η Δούκισσα Νομικού πήρε τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει την τηλεοπτική επιστροφή της φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έτσι βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μετά και από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στο κανάλι μετά την επιστροφή της (θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρισκόταν στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια πριν αφήσει την τηλεόραση), ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους του καναλιού αν και η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά είναι αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια που έχουμε συγκεντρώσει μέσα από το κανάλι, η Δούκισσα Νομικού είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και με την αύρα της έχει κάνει όλους τους συντελεστές της εκπομπής να αισθάνονται πολύ όμορφα.

Ακόμα προσπαθεί βέβαια να βρει τα πατήματά της καθώς είναι η αρχή, ωστόσο έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους τους συνεργάτες της. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν δημιουργηθεί κάποιες τριβές με τον Γιώργο Λιάγκα λόγω της τηλεθέασης της εκπομπής και της μοιρασιάς του χρόνου, ωστόσο η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Tο twitter μίλησε: Γιατί ο κόσμος προτιμάει Φαίη κι όχι Δούκισσα

Προσπαθούν να "ρίξουν" την Φαίη και τους απέναντι - Η κίνηση του Λιάγκα στο instagram που κανείς δεν πήρε χαμπάρι