Από TV24 Team

Το πρωί της Παρασκευής 23/9 κάπως διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής του Πρωινού στον Αντ1, καθώς έλειπε η Δούκισσα Νομικού, και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ανέφερε πως οι λόγοι ήταν επαγγελματικοί, ωστόσο από αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ενημερωθήκαμε πως η ίδια αποχώρησε από την εκπομπή.

Ανατροπή με την Δούκισσα Νομικού και το Πρωινό

Λίγες ώρες αργότερα όμως, το απόγευμα της Παρασκευής 22/9 έσκασε σαν βόμβα η είδηση, πως έπειτα από διαπραγματεύσεις ωρών στο κανάλι του Αμαρουσίου, κατάφεραν και μετέπεισαν την παρουσιάστρια η οποία και τελικά παραμένει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα!

Η αλήθεια είναι πως η Δούκισσα Νομικού, εδώ και μερικές μέρες είχε ενοχληθεί έντονα με ορισμένα πρόσωπα και δεν ήθελε να συνεχίσει στο κανάλι. Για προσωπικούς λόγους ζήτησε να μην εμφανιστεί στο πλατό ενώ λίγες ώρες μετά φαίνεται να έθεσε εαυτόν εκτός εκπομπής του Πρωινού.

Λιάγκας Νομικού Πρωινό

Μετά από ώρες διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές η Δούκισσα Νομικού μεταπείστηκε και τελικά θα εμφανιστεί κανονικά στο πλατό της εκπομπής την Δευτέρα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως σ' αυτές θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Τι ακριβώς είναι αυτό που πείραξε την παρουσιάστρια; Σίγουρα το κόλλημα δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με κάτι παρασκηνιακό, ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο για πόσο θα μείνει αν όντως ισχύει...

Η συμπεριφορά της όταν κλείνουν τα φώτα πίσω από τις κάμερες του Πρωινού

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια σε μία τέτοια θέση και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, η εκπομπή που έχει αναλάβει δεν σημειώνει και τα πιο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Η ίδια πάντως δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία της στο κανάλι του Αμαρουσίου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στο κανάλι μετά την επιστροφή της (θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρισκόταν στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια πριν αφήσει την τηλεόραση), ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους του καναλιού αν και η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά είναι αναπόφευκτη.

Νομικού Λιάγκας ΑΝΤ1

Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια που έχουμε συγκεντρώσει μέσα από το κανάλι, η Δούκισσα Νομικού είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και με την αύρα της έχει κάνει όλους τους συντελεστές της εκπομπής να αισθάνονται πολύ όμορφα.

Ακόμα προσπαθεί βέβαια να βρει τα πατήματά της καθώς είναι η αρχή, ωστόσο έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους τους συνεργάτες της. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν δημιουργηθεί κάποιες τριβές με τον Γιώργο Λιάγκα λόγω της τηλεθέασης της εκπομπής και της μοιρασιάς του χρόνου, ωστόσο η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δούκισσα εκτοπίζει τον Γιώργο Λιάγκα - Ραγδαίες αλλαγές στο Πρωινό

Tο twitter μίλησε: Γιατί ο κόσμος προτιμάει Φαίη κι όχι Δούκισσα