Από Πέννυ Μαστοράκου

Η λαμπερή και γλυκύτατη Έλενα Πιερίδου, (δείτε τις αποκλειστικές της δηλώσεις πριν την πρεμιέρα) την οποία αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μέσα από την νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου.

Η νεαρή ηθοποιός για πρώτη φορά μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της Γιώργο Αμούτζα από τον Σασμό για τον οποίο είχε μετακιμίσει στην Ελλάδα, μίλησε την πρώην σχέση της αλλά και για τις σχέσεις τους σήμερα.

Η αποκάλυψη της Έλενας Πιερίδου για τον χωρισμό της

«Είναι λίγο σκληρή η δημοσιότητα. Δεν προσπαθούσα να το δείξω, απλά συνέβαινε. Πιστεύω πως αν υπάρχουν γερά θεμέλια σε μια σχέση, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετή για να την καταστρέψει. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Περάσαμε σχεδόν δύο χρόνια μαζί, οπότε μας δένουνε πολλά πράγματα. Είμαστε δύο ενήλικες, για κάποιο λόγο δεν είμαστε μαζί, δεν υπάρχει λόγος να μη μιλάμε, δεν είμαστε μικροί. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη», συμπλήρωσε η Έλενα Πιερίδου.

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Αμούτζας για τον χωρισμό του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) ο Γιώργος Αμούτζας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Νικηφόρου που ενσαρκώνει στον Σασμό καθώς και στην προσωπική του ζωή, ανακοινώνοντας έμμεσα, τον χωρισμό του.

Ο ίδιος συμμετέχει στην παράσταση που ανεβάζει η Μαρία Πρωτόπαππα (δείτε εδώ λεπτομέρειες). Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, εξήγησε πως είναι μόνος του αλλά δεν νιώθει μοναξιά.

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε: «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο έρωτας αυτός είναι...» - Παπαγεωργίου και Πιερίδου αποκαλύπτουν τα πάντα για τον Γλυκάνισο

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους