Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχαμε πολύ καιρό να την δούμε στην τηλεόραση, και πλέον θα την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, στην νέα δραματική σειρά Γλυκάνισος, η οποία κάνει την πρεμιέρα της απόψε Δευτέρα 19/9 και είναι πολλά υποσχόμενη (δείτε εδώ τις πρώτες αποκλειστικές της δηλώσεις για την σειρά) ! Ο λόγος για την γλυκύτατη Έλενα Πιερίδου, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από κάποιες εμφανίσεις στο Μπρούσκο και έπειτα μέσα από το ρόλο της στο Τατουάζ.

Στην πραγματικότητα όμως, είναι πολλά που δεν ξέρουμε για την ίδια, καθώς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, όπως ακριβώς έκανε και με την σχέση της με τον πρωταγωνιστή του Σασμού Γιώργο Αμούτζα, με τον οποίο κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα όπως και τον χωρισμό τους.

Όσα δεν γνωρίζουμε για την Έλενα Πιερίδου

Η λαμπερή Έλενα, είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κύπρο, από όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική καθώς και εκεί είχε παίξει σε αρκετά σήριαλ, όπως και η αδερφή της Ιφιγένεια, η οποία ασχολείται εξίσου με την υποκριτική καθώς την απολαμβάνουμε στην Γη της Ελιάς.

Παρότι δεν γνωρίζουμε πολλά για τη ζωή της, ξέραμε για την σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα η οποία πλέον φημολογείται ότι έχει λήξει, για χάρη της οποίας άφησε την Κύπρο και μετακόμισε στην Ελλάδα, γεγονός που την ευνόησε καθώς της άνοιξε περισσότερες πόρτες στην δουλειά της.

Επίσης γνωστό είναι το γεγονός πως έχει τεράστια αδυναμία και θαυμασμό στην μητέρα της, την οποία έχει ως παράδειγμα δύναμης σε όλη της την ζωή, καθώς έχει παλέψει πριν χρόνια με τον καρκίνο και έχει βγει νικήτρια. Πλέον λοιπόν, την βλέπουμε ως Ραζάν, στην φετινή σεζόν στον Γλυκάνισο, και αναμένουμε να την δούμε σε αυτό τον τόσο πολύπλοκο και συναρπαστικό ρόλο.

Η Ραζάν ύποπτη για την επίθεση στον Στρατή

Στον Γύκάνισο, η μοίρα θα φέρει κοντά τον Στρατή και τη Ραζάν, αλλά οι διαφορετικοί κόσμοι στους οποίους μεγάλωσαν και ζουν θα σταθούν εμπόδιο! Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης. Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις. Στο μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται.

Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός και μια μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους: το αίμα. Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας (δείτε εδώ το πρώτο trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

Γλυκάνισος πρεμιέρα ΣΚΑΪ

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή και της Ραζάν λένε πολλά περισσότερα από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρείας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης και Ραφαήλ είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή, που είχε πει στον πατέρα της ότι θα βγει με τον Εκτορα, συναντά τον Νικήτα, με τον οποίον είναι ερωτευμένη.

Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο, που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της. Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και αποφασίζει να τον προσλάβει στα κτήματά τους.

Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές του Μενέλαου στον Νικήτα και η σύγκρουση με τον πατέρα της τη φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της. Η Ελεάνα σε τηλεφωνική συνομιλία με την Αναστασία προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο εξόντωσής του, με σύμμαχό της τον Αντρέα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής στέλνει σημείωμα στη Ραζάν για να τη συναντήσει ξανά...

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Κεραυνοβόλος ο έρωτας - Έτσι θα έρθουν κοντά Στρατής και Ραζάν

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»