Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» κάνει πρεμιέρα απόψε (19/9) και η πρωταγωνίστρια, Έλενα Πιερίδου, μίλησε αποκλειστικά στο Tv-24.gr για τα πρώτα επεισόδια αλλά και για τον ρόλο της «Ραζάν» που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία.

Η νεαρή ηθοποιός, με τα σαγηνευτικά μάτια και το γλυκό χαμόγελο ενσαρκώνει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ μία Σύρια πρόσφυγα που θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στρατή, γόνους μία ισχυρής οικογένειας της Μυτιλήνης (δείτε εδώ απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο).

Όσα δήλωσε η Έλενα Πιερίδου για την πρεμιέρα του Γλυκάνισου

Σχετικά με τον ρόλο της Ραζάν και τα νέα επεισόδια :«Είναι ιδιαίτερος ο ρόλος της Ραζάν. Από την πρώτη στιγμή δέθηκα μαζί της. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πολύ συγκινητικά αλλά θα έχουν και μπόλικη δράση. Μερικές σκηνές του πρώτου επεισοδίου τις έζησα πολύ έντονα όταν τις γυρίζαμε».

Όσο για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι απόψε κάνει πρεμιέρα απέναντι από την αδερφή της, Ιφιγένεια Πιερίδου που παίζει στη Γη της Ελιάς, είπε: «Δεν έχω κανένα άγχος για τη σειρά. Η Γη της Ελιάς νομίζω παίζει και λίγο πιο αργά οπότε θα έχουμε χρόνο να τα δούμε όλα».

Πιερίδου Παπαγεωργίου Γλυκάνισος

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης. Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις. Εν τω μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται. Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Το αίμα.

Γλυκάνισος Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους λίγο πριν την πρεμιέρα

Ένας απαγορευμένος έρωτας θα καθηλώσει το κοινό - Οι χαρακτήρες της νέας σειράς ''Γλυκάνισος''