Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ευφυείς καλλιτέχνες που έχει η χώρα μας, και πλέον δεν μασάει τα λόγια του και ότι έχει να πει θα το πει έξω από τα δόντια. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις του για δημοσιεύματα που τον εξόργισαν) ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια πήρε την απόφαση να απέχει από τον σχολιασμό της Eurovision στην ΕΡΤ.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Open, ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήτησε να αποχωρήσει, και έτσι το κανάλι είναι σε αναζήτηση για το ποιος θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό.

Για ποιο λόγο πήρε αυτή την απόφαση ο Καπουτζίδης

Ο λόγος είναι ο φόρτος εργασίας του σεναριογράφου και ηθοποιού αφού αυτή τη χρονιά ανεβάζει δικό του θεατρικό έργο ενώ ετοιμάζει κι άλλη τηλεοπτική σειρά, και έτσι αποφάσισε να απέχει. Αν τελικά αποχωρήσει τότε τη θέση του θα πάρει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αυτή τη χρονιά αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή στο κανάλι.

Απόφαση - βόμβα από τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η ανιψιά του είναι κούκλα και παίζει στον Παράδεισο των Κυριών

Η νέα σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19/9) και τα σχόλια του κοινού ήταν αποθεωτικά ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Μάλιστα, η απήχηση που είχε η σειρά στα social media αποτυπώθηκε με άριστο τρόπο και στα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό που λίγοι μπορεί να γνωρίζουν ωστόσο είναι ότι στη σειρά αυτή, βλέπουμε και την αγαπημένη ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη, Ειρήνη Βαλάτσου.

Η Ειρήνη Βαλάτσου είναι κόρη της αδερφής του μεγάλου δημιουργού και ακολουθεί τα βήματά του θείου της στον χώρο της υποκριτικής. Στο παρελθόν την έχουμε δει και στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» καθώς και στις «Σέρρες» που προβάλλονται στον ΑΝΤ1+. Φέτος την απολαμβάνουμε ως «Ζαχαρούλα Μπενετάτου» στη νέα σειρά του ALPHA.

Κόρη της Σύρμως. Ξεκίνησε το Γυμνάσιο αλλά δεν το τελείωσε. Έρχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα, να γίνει σαν την Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο, διάσημο και κυρίως «κούκλο» Αθηναίο. Με έντονη προσωπικότητα, ατίθαση και φασαριόζα κάνει αισθητή την παρουσία της, όπου κι αν πάει. Ερωτεύεται τον Ντίνο αλλά χωρίς ανταπόκριση. Μαζί με τις καινούριες της φίλες ψάχνουν τρόπο για να τον φέρουν κοντά της αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει.

Ειρήνη Βαλάτσου Γιώργος Καπουτζίδης

Ο ίδιος σε μία ανάρτηση που είχε κάνει μετά από μία παράστασή της, είχε γράψει: «Χθες βράδυ, στη Δραματική Σχολή Αθηνών, οι τριτοετείς σπουδαστές στις πτυχιακές τους εξετάσεις, μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους, τον επαγγελματισμό τους, και μας χάρισαν μια άρτια παράσταση. 21 χρόνια μετά τη δίκη μου αποφοίτηση από τη σχολή, επέστρεψα για να δω μια παρέα καταπληκτικών, ταλαντούχων ηθοποιών.

Με κάνανε να γελάσω, να συγκινηθώ, να δακρύσω αλλά και να νοιώσω τόσο υπερήφανος για την ανιψιά μου! Από μικρή στα δύσκολα, κράτησε ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό ρόλο στη Εθνική Ελλάδας, υποδυόμενη την Άννα, την επαναστάτρια κόρη της Νίκης (Σμαράγδας), και χθες έδωσε σάρκα και οστά με μοναδική ακρίβεια και αφοπλιστικό συναίσθημα, στην Ίρινα από τις Τρεις Αδερφές του Τσέχοφ. Ήσασταν όλοι υπέροχοι παιδιά! Τώρα δύναμη, υπομονή στα δύσκολα, δουλειά, προσπάθεια και πίστη στο όνειρο σας!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Καμία σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Οι ηθοποιοί που ήθελε αρχικά ο Καπουτζίδης να κάνουν την «Αμαλία» στο Παρά Πέντε