Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη πρεμιέρα για τον Παράδεισο των κυριών έγινε τη Δευτέρα 19/9 με το κοινό να μην χάνει το πρώτο επεισόδιο για το πολλά υποσχόμενο νέο σίριαλ.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προβολής έπεσαν βροχή τα πρώτα σχόλια μέσα από το twitter, αφού η ιταλική σαπουνόπερα, όπως χαρακτηρίστηκε ήρθε στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται θα πάει πολύ καλά (δείτε εδώ όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη νέα σειρά ''Παράδεισος των κυριών''

''Παράδεισος των κυριών''
''Παράδεισος των κυριών''
''Παράδεισος των κυριών''

Ένας άνδρας πεθαίνει και η γυναίκα που τον είδε τελευταίο εξαφανίζεται

Ο Παράδεισος των Κυριών ήρθε στις οθόνες μας την Δευτέρα 19/9 και το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις της σειράς θα είναι καταιγιστικές γι' αυτό αξίζει να δούμε ποια γεγονότα θα συγκλονίσουν τους πρωταγωνιστές όσο το κουβάρι της πλοκής ξετυλίγεται μπροστά μας.

Όλα συμβαίνουν στην Αθήνα του 1963, όπου ένα πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό και τα εγκαίνια υπόσχονται να εκπλήξουν όσους θα παρευρεθούν εκεί, διότι όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας.

Φυσικά δεν θα λείπει και το ανδρικό κοινό, με τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες να καταφθάνουν επίσης την ημέρα εκείνη.

Δυστυχώς, όμως, ένας αναπάντεχος θάνατος θα αλλάξει τα πάντα και τα σχέδια όλων θα ανατραπούν, αφού τα κεντρικά πρόσωπα θα έρθουν αντιμέτωπα με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος.

Ο Αριστείδης, λοιπόν, ο συνέταιρος και καλός φίλος του Ντίνου, που είναι ο ιδρυτής του εμπορικού κέντρου, πεθαίνει και δεν θα είναι μόνον αυτός. Αμέσως μετά, εξαφανίζεται η Ντέπυ, η γυναίκα που είδε τελευταία φορά τον Αριστείδη, ενώ ένας ακόμη χάνει τη ζωή του ξαφνικά.

Ο Παράδεισος των κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξεκινάει με μία δολοφονία...» - Το spoiler του Χρήστου Πλαΐνη για τον Παράδεισο των Κυριών

Παράδεισος των κυριών (19/9): Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Alpha - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο