Από Ελένη Μήτση

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος έχει καταπιαστεί με τα επαγγελματικά του και συνεχώς έχει να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο, το οποίο τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές είναι πετυχημένο.

Μετά την ευχάριστη αποκάλυψη από τον εαυτό του για νέο τηλεοπτικό του βήμα, παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ανεβάζει νέα παράσταση στο θέατρο ΗΒΗ με τίτλο «42497». Η επίσημη φωτογράφιση έγινε και η προπώληση εισιτηρίων για όσους ενδιαφέρονται έχει ξεκινήσει.

Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

«Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και ευαισθησία του @ykapoutzidis».

Από τον Οκτώβρη
Πρεμιέρα 21/10

Θέατρο ΗΒΗ

Καπουτζίδης Γιώργος παράσταση
ykapoutzidis - instagram

Το νέο του βήμα του Καπουτζίδη στην τηλεόραση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και σεναριογράφους της γενιάς του και η τελευταία του "δουλειά", η σειρά "Σέρρες" προβάλλονταν στην συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+. Παρόλα αυτά, όπως το tv-24.gr σας είχε ήδη αποκαλύψει, το σίριαλ έχει μεταφερθεί στην κανονική τηλεόραση.

Έτσι, ο ίδιος, με αφορμή αυτό το βήμα του, βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό" και μίλησε για το αν συμφωνεί ή όχι με τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και για το επόμενο έργο που ετοιμάζει.

«Θα γυρίσω κι άλλη σειρά για το ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα παίξω εγώ. Δεν θέλω να παίζω, μ’ αρέσει πιο πολύ αυτή η ζωή, δεν βρίσκω ιδιαίτερη χαρά στο να παίζω και να με χειροκροτούν. Έχω πάρει πολλή αγάπη και πολλή εκτίμηση απ’ τον κόσμο, είμαι πολύ χορτασμένος.

Έχω κάνει όλα τα πράγματα που ήθελα στην τηλεόραση, ίσως και περισσότερα. Δεν ξέρω αν οι Σέρρες θα παίξουν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 και δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν θα το αποφασίσω εγώ. Εγώ νομίζω ότι αν ο ΑΝΤ1+ θέλει να χτίσει το κοινό του πρέπει να κρατήσει εκεί τις σειρές που γυρίζει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σέρρες»: Μετακομίζουν από τον ΑΝΤ1+ στην τηλεόραση

«Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση που έχει γίνει σε άνθρωπο της τηλεόρασης...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Καπουτζίδης