Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια να θριαμβεύει μέσα από την παρουσίαση της εκπομπής Ρουκ Ζουκ (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε στην πρεμιέρα του), ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τον επικό ρόλο της Αμαλίας Αντωνοπούλου που υποδύθηκε στη σειρά «Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η όμορφη γειτόνισσα του Σπύρου που μίλαγε με προφορά από την Τρίπολη και κάθε φορά έβρισκε έναν τρόπο να σώσει τους 5 πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι με τη σειρά τους στο τέλος κατάλαβαν πως δεν ήταν παρά ένα πνεύμα που είχε σταλεί στη γη για να τους προστατεύει στο δύσκολο έργο που είχαν αναλάβει. Τα πράγματα ωστόσο αρχικά ήταν πολύ διαφορετικά στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η τριάδα του πνεύματος στη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο Παρά Πέντε

Ένας ρόλος, λοιπόν, που άλλαξε στην πορεία της σειράς ήταν αυτός της Αμαλίας, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αρχικά ζητήσει από την Ελένη Ράντου, την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Ράνια Σχίζα, τις τρεις πρωταγωνίστριες των Σαββατογεννημένων, να υποδυθούν μαζί το πνεύμα.

Σαββατογεννημένες Mega

Ο δημιουργός, καθώς έγραφε το συγκεκριμένο ρόλο, είχε στο μυαλό του τις τρεις πρωταγωνίστριες της πρώτης του τηλεοπτικής δουλειάς και όταν το συζήτησε με την Ελένη Ράντου, εκείνη τον συμβούλευσε να αναθέσει το ρόλο σε μια άλλη πρωταγωνίστρια, η οποία τελικά ήταν η, εξαιρετική και σε αυτό το ρόλο, Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αποκάλυψη της Έφης Παπαθεοδώρου για το Παρά Πέντε

Η Έφη Παπαδεοδώρου είναι μία από τους 15 ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα σειρά "Έρωτας Φυγάς", ωστόσο κατάφερε να γίνει γνωστή στο κοινό και να αγαπηθεί από αυτό μέσα από τον ρόλο της "Θεοπούλας" στο Παρά Πέντε, πολλά χρόνια πριν.

Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και εξήγησε πως στην αρχή δεν ήθελε καν να συμμετέχει στο σίριαλ, ενώ τόνισε πως έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο τόσα χρόνια και έχει μάθει πολλά από αυτό.

Ο κόσμος σας αγάπησε πολύ μέσα από το «Παρά πέντε»…

Και εγώ αγάπησα πολύ τον κόσμο μέσα από αυτή τη σειρά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μού έκανε πάρα πολύ καλό, όπως και σε όλους τους άλλους ηθοποιούς και πρέπει να του έχουμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Στη ζωή μου είχα παίξει πολύ θέατρο αλλά δεν είχα αυτό που λέμε ευρύτερη αναγνώριση και προβολή.

Με το «Παρά πέντε» ήρθε για μένα το κατάλληλο τάιμινγκ. Και να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά και η μακαρίτισσα η Ειρήνη μού είπε, «Έφη μην πεις όχι, αυτός είναι ο ρόλος της ζωής σου».

Έφη Παπαθεοδώρου Παρά Πέντε

Συνάντησα τυχαία τον Γιώργο πρόσφατα σε ένα θεατρικό πολυχώρο. Αυτός έκανε πρόβες για μια θεατρική παράσταση και εγώ γυρίσματα για τα «Νούμερα», μια σειρά στην ΕΡΤ με τον Φοίβο Δεληβοριά όπου υποδύθηκα ως γκεστ τη μάνα του Σταμάτη Κραουνάκη. Με βλέπει, λοιπόν, ο Γιώργος και πέφτει στην αγκαλιά μου. Φιλιά, γέλια… Αξίζει πολλά αυτό το παιδί, αγωνίζεται και για μια καλύτερη κοινωνία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέρασαν 15 ολόκληρα χρόνια - Τι απέγινε η επιβλητική βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Αργύρης Αγγέλου: «Μετά το Παρά Πέντε έμεινα με 50 ευρώ...»