Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως από όταν ξεκίνησε να μιλά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του και να μην υπολογίζει τα λεγόμενά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν διστάζει πλέον να απαντά σε ότι τον απασχολεί με θετικό η αρνητικό τρόπο.

Έτσι, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, και τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023, απάντησε μέσω μίας οργισμένης, αλλά όλο νόημα ανάρτησης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

"Καταπέλτης" στην ανάρτηση του ο Καπουτζίδης

«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε; Ανήκω μόνο στις γάτες μου» έγραψε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

 Πυρ και μανία ο Γιώργος Καπουτζίδης
Instagram - Γιώργος Καπουτζίδης

«Εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς, πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να τον βρίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!

Πυρ και μανία o Kαπουτζίδης
Instagram - Γιώργος Καπουτζίδης

Το νέο του βήμα στην τηλεόραση

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και σεναριογράφους της γενιάς του και η τελευταία του "δουλειά", η σειρά "Σέρρες" προβάλλονταν στην συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+. Παρόλα αυτά, όπως το tv-24.gr σας είχε ήδη αποκαλύψει, το σίριαλ θα μεταφερθεί στην κανονική τηλεόραση σύντομα.

Έτσι, ο ίδιος, με αφορμή αυτό το βήμα του, βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό" και μίλησε για το αν συμφωνεί ή όχι με τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και για το επόμενο έργο που ετοιμάζει.

«Θα γυρίσω κι άλλη σειρά για το ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα παίξω εγώ. Δεν θέλω να παίζω, μ’ αρέσει πιο πολύ αυτή η ζωή, δεν βρίσκω ιδιαίτερη χαρά στο να παίζω και να με χειροκροτούν. Έχω πάρει πολλή αγάπη και πολλή εκτίμηση απ’ τον κόσμο, είμαι πολύ χορτασμένος.

Έχω κάνει όλα τα πράγματα που ήθελα στην τηλεόραση, ίσως και περισσότερα. Δεν ξέρω αν οι Σέρρες θα παίξουν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 και δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν θα το αποφασίσω εγώ. Εγώ νομίζω ότι αν ο ΑΝΤ1+ θέλει να χτίσει το κοινό του πρέπει να κρατήσει εκεί τις σειρές που γυρίζει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σέρρες»: Μετακομίζουν από τον ΑΝΤ1+ στην τηλεόραση

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Έγινε γνωστό πριν από λίγο