Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως πλήθος ατόμων του χώρου έχουν αναφέρει πως η περσυνή χρονιά για την Φαίη Σκορδά, δεν φαινόταν να είναι κι η καλύτερη, σε ότι αφορά την ψυχολογία της παρουσιάστριας, και η αλλαγή της στο νέο επαγγελματικό βήμα της είναι σίγουρα ότι έπρεπε για την διάθεσή της (δείτε εδώ τους χορούς και το γέλιο της στο πλατό της εκπομπής της).

Ο παλιός της συνεργάτης Κώστας Τσουρός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Secret, μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική της μεταγραφή, και ανέφερε πως φαινόταν ότι την περασμένη χρονιά δεν πέρναγε καλά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ωστόσο, επισήμανε πως ξαφνιάστηκε από την απόφαση του καναλιού να την αφήσει να φύγει.

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη φαινόταν πέρυσι πως δεν περνούσε και τόσο καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Κι αν αυτό δεν φαινόταν στους τηλεθεατές, σε όσους τη γνωρίζουμε φαινόταν καλά. Έδειχνε λοιπόν ότι για τη νέα σεζόν θα αναζητούσε μια άλλη φόρμουλα.

Ο Κώστας Τσουρός 'σπάει' τη σιωπή του και αποκαλύπτει

Πιο πολύ με ξάφνιασε που ο ΑΝΤ1 άφησε την Φαίη να φύγει, παρά το ότι εκείνη επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει την εκπομπή που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια πολύ καλά. Για ένα όμως είμαι βέβαιος: Επειδή η Φαίη πάντα κάνει πολύ προσεκτικά βήματα, σίγουρα για να πάρει αυτήν την απόφαση, θα έχει διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στα μαχαίρια Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Η μοίρα έμελλε να χωρίσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκόρδα στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση μιας και μετά την επανένωση τους τηλεοπτικά, φέτος βλέπουμε τον έναν στον ΑΝΤ1 και τον άλλο αντίστοιχα στον ΣΚΑΪ. Τόσο το Πρωινό όσο και το Πρωινό μας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει το ένα το άλλο, με τα νούμερα τηλεθέασης να δείχνουν, πως το κοινό μοιράζεται σχεδόν ίσα ανάμεσά τους.

Αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε και από την τηλεθέαση της Παρασκευής 23/9 με την προτίμηση να είναι με πολύ μικρή διαφορά υπέρ του ενός.

Συγκεκριμένα το ''Πρωινό'' κατάφερε να βγει μπροστά σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 13,5% (11,0 -10,7 - 13,2 - 15,4 - 14,9 - 15,2 - 13,2) με μια απουσία από το πάνελ του να κορυφώνει την τηλεθέαση, ενώ το ''Πρωινό μας'' ήταν πολύ κοντά στην απέναντι εκπομπή με 12,7% ( 9,9 - 14,9 - 13,8- 16,8 - 16,4 - 15,4 - 13,2 - 8,5 - 6,2).

Γνωρίζουμε αποδεδειγμένα, πως και οι δύο χειρίζονται έξυπνα την ζώνη τους, με τον έναν να θέλει το καλό του άλλου, αφού πέραν των εκπομπών μεγαλώνουν μαζί τα δύο αγόρια τους. Η φύση του επαγγέλματος είναι από μόνη της ανταγωνιστική ωστόσο, και αυτό θέλουν δεν θέλουν δεν αλλάζει...

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 12,7
  • ALPHA: Super Κατερίνα 13,5
  • EΡΤ: Ενημέρωση 4,4
  • MEGA: Πάμε Δανάη 9,1
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 6,7
  • Star: Breakfast At Star 8,1
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σε σχέση με γνωστή & αγαπημένη ηθοποιό ο πρώην σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος

Νίκος Λεκάκης: Η άγνωστη σχέση του «Άγη» από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά