Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τον Νίκο Λεκάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», εκεί όπου υποδύθηκε τον Άγγελο, τον εγγονό του Νέστορα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σοφούλα.

Φέτος, ο νεαρός ηθοποιός εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», εκεί όπου υποδύεται τον Άγη Μπουραντά.

Ο Άγης, είναι γιος του Χριστόφορου. Έφυγε με το που ενηλικιώθηκε στο Λονδίνο για σπουδές τις οποίες, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Περνάει τον χρόνο του σε nightclub, μπουζούκια, πάρτι κι εκδρομές και έχει πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα. Έχει πολλές περιστασιακές σχέσεις και μία σταθερή φιλική σχέση «με προνόμια» με την κολλητή του φίλη, την Δάφνη, η οποία, παρόλο που το παίζει άνετη και μέλος της παρέας των αγοριών, είναι ερωτευμένη μαζί του και ζηλεύει τις νέες του γνωριμίες, δημιουργώντας του συνεχώς προβλήματα.

Νίκος Λεκάκης Ο Παράδεισος των Κυριών

Είναι η αδυναμία της θείας του, όχι όμως και του πατέρα του, που δεν χάνει ευκαιρία να τον υποτιμά και να τον συγκρίνει με την αδερφή του, την οποία ζηλεύει από παιδί. Είναι εγωιστής, είρωνας και σε αντίθεση με την συνετή Αμαλία απολαμβάνει χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις τα «προνόμια» της τάξης του.

Η άγνωστη σχέση του Νίκου Λεκάκη από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά

Ο Νίκος Λεκάκης δεν μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, είχε αποκαλυφθεί πως γνωρίζεται προσωπικά με τη Φαίη Σκορδά μιας και ο ανιψιός του, είναι κολλητός φίλος του γιού της.

«Ο Νίκος είναι… είναι… τώρα πώς να το πω; Είναι προσωπικό. Έχεις ανιψιό έναν φίλο του Δημήτρη, τον Νικόλα. Είσαι ο θείος του Νικόλα. Σε λατρεύει ο ανιψιός σου», με εκείνον να απαντά, «Ναι, έχουμε τρομερή σχέση, τον αγαπάω πάρα πολύ τον μικρό και την μητέρα του βέβαια, την Αφροδίτη Φωτάκου. Ηθοποιός και αυτή, κυλάει το γονίδιο».

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, βλέπουμε και την ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον ALPHA με τον Σασμό και τον Παράδεισο των Κυριών - «Ισοπέδωσαν» τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση

«Και τα καλά και τα κακά σχόλια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα για την επιτυχία του «Παράδεισου των Κυριών»