Από TV24 Team

Το όνομά του είχε "μπει" στην ελληνική showbiz λόγω της σχέσης του με την Φαίη Σκορδά και μετά τον χωρισμό τους (δείτε εδώ γιατί τα διέλυσαν όλα) ο Νίκος Ηλιόπουλος προσπαθεί να κρατήσει τον εαυτό του μακριά από τα φώτα και την δημοσιότητα.

Ξέρετε, όμως, πως... τα πάντα μαθεύονται σε αυτή την ζωή!

Ένα από τα πράγματα που φαίνεται να ενώνουν τον επιχειρηματία με την ηθοποιό είναι και τα ταξίδια. Πριν από αρκετό καιρό βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και επισκέφτηκαν το στούντιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια». Μάλιστα, ανέβασαν και οι δύο στα Insta Stories τους στιγμιότυπα.

Η Ελένη Βαΐτσου και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι μαζί

 Νίκος Ηλιόπουλος πρωην Φαίης Σκορδά

 Νίκος Ηλιόπουλος Έλενα Βαιτσου

Στη συνέχεια μοιράστηκαν κι άλλα στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν στο ταξίδι τους.

Πριν από το Λος Άντζελες είχαν βρεθεί μαζί στην Κροατία. Σε αυτό το ταξίδι μάλιστα ο Νίκος Ηλιόπουλος ανέβασε στο Instagram του και μία φωτογραφία με την Ελένη Βαΐτσου.

 Νίκος Ηλιόπουλος νεα σχεση

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό να φωτογραφίζει τις ομορφιές του Ντουμπρόβνικ τις οποίες μοιράστηκε στη συνέχεια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η διαφορά ηλικίας τους

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και μάλιστα έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα και στο θέμα της ηλικίας μιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος, έχει γεννηθεί στις 19 Νοέμβρη του 1983 και άρα είναι 39 ετών, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1986 και είναι 36 ετών.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με πράσινο μαγιό κάτω από τα φυτά - Η Ελένη Βαΐτσου ποζάρει χωρίς φίλτρα και ίχνος μακιγιάζ

Ελένη Βαΐτσου: «Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη»