Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί εχθές να δοκιμάστηκε στο τραγούδι μετά την εισβολή της στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης 21/9 μας έδειξε και τις χορευτικές τις ικανότητες! Ο λόγος για την πολυαγαπημένη Φαίη Σκορδά, η οποία με πολύ κέφι και τρομερή διάθεση καλημέρισε λίγο διαφορετικά τους τηλεθεατές στο Πρωινό μας.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, σε ρυθμούς "σπάνιου και εξωτικού χαρμανιού" όπως και το τραγούδι που επέλεξε να ξεκινήσει η εκπομπή της, χόρεψε στην είσοδό της, και μείναμε άφωνοι ακόμη μία φορά με την απίστευτη παρουσία της, και την εμφάνισή της!

Ο χορός της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας

Αποχωρήσεις από το Πρωινό μας;

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να ήταν από τους κερδισμένους της τηλεθέασης όσον αφορά την εβδομάδα που μας πέρασε, αλλά στο κανάλι του Φαλήρου έγινε ήδη το πρώτο meeting με κάποιες υποδείξεις.

Η αλήθεια είναι πως σαν team φαίνεται να έχουν κολλήσει αρκετά αλλά... τις τελευταίες ημέρες η πτώση άρχισε να ανησυχεί το κανάλι που κάθισε κάτω, είδες από την αρχή όλες τις εκπομπές για να εντοπίσει τα "λάθη", και τα βρήκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η ομάδα των γυναικών φαίνεται πως έχει ταιριάξει άριστα στο Πρωινό μας με τον Άγγελο Βουράκη να δείχνει παράταιρος.

Στο meeting σχολιάστηκε η αδυναμία στο πάνελ χωρίς να δοθεί κάποια λύση.. Όπως μαθαίνουμε, όμως, ο ΣΚΑΙ έχει στο νου του όλα τα ενδεχόμενα. Η Φαίη Σκορδά μέχρι στιγμής είναι το πιο δυνατό χαρτί του σταθμού και δεν πρόκειται να το θυσιάσουν για κανένα λόγο.

  • Έχει αναδειχθεί δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου
  • Κατάγεται από την Κρήτη αλλά γεννήθηκε και ζει στους Αμπελόκηπους
  • Είναι 36 ετών
  • Είναι Δικηγόρος Αθηνών
  • Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής όπου ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό του στον τομέα του Ιδιωτικού Δικαίου
  • Έχει συνεργαστεί με την Τατιάνα Στεφανίδου, καλύπτοντας το αστυνομικό ρεπορτάζ στην εκπομπή της
  • Το Twitter του είναι @AggelosVourakis και το Facebook του: Aggelos Vourakis

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όλη η αλήθεια: Οι σχέσεις της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου πίσω από τις κάμερες

«Ό,τι και να σε ρωτήσουν, δεν θα είναι αλήθεια» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα