Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μετά την εισβολή του στο Καλό Μεσημεράκι και τις αποκαλύψεις του για το πολυαναμενόμενο Survivor All Star, o Γιώργος Λιανός το πρωί του Σαββάτου 24/9 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναβολή της πρεμιέρας του The Voice, αλλά και στο Survivor All Star.

Ο γνωστός παρουσιαστής ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, στην οποία δεν παρευρέθηκε, και πολλοί αναρωτήθηκαν το γιατί, με τον ίδιο να εξηγεί ακριβώς τον λόγο.

Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε ο Γιώργος Λιανός

«Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά με είχε καλέσει στη βάφτιση των παιδιών του, όπως τον ειχα καλέσει και εγώ. Αλλά εντάξει οι υποχρεώσεις του καθενός δεν επέτρεψαν να βρεθούμε. Το έκανε και μακριά, στη Μύκονο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε, αλλά επικοινωνήσαμε και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο» είπε ο παρουσιαστής δίνοντας τις εξηγήσεις του.

Μπορεί να μην πήγε εκείνος αλλά πήγε ο Μαυρίδης!

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά την Τετάρτη 21/9 μέσα από την εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' και αυτή αφορά στην συμφιλίωση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη, δύο φίλων από τα παλιά.

Το κάλεσμα του δεύτερου στα βαφτίσια των διδύμων του Σάκη ήταν η αίτια να καταλάβουμε, πως οι διαφορές του παρελθόντος λύθηκαν. Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκάλυψε ωστόσο, πως οι δύο τους ετοιμάζουν νέα κοινή εκπομπή σε παραγωγή του Τανιμανίδη, και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να φέρει το όνομα του World party.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά έχουν κάνει... - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη

«Είναι ένα μακρινό σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star