Από Στέλλα Μούτσιου

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πότε θα γινόταν η βάφτιση των δίδυμων παιδιών της και η μέρα αυτή ήρθε. Το Σάββατο 17/9, λοιπόν, η ίδια έφτασε στην εκκλησία της Αγίας Άννας στη Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και η κάμερα του Mykonos Live Tv βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές της οικογένειας.

Η νεαρή μανούλα ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα με διαφάνειες και λουλούδια σε όλο το μήκος του, ενώ στο κάτω μέρος υπήρχαν και πούπουλα, όλα σε ροζ αποχρώσεις, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε γήινους τόνους και τα μαλλιά της τα έπιασε ψηλά. Τα δύο κορίτσια τους φορούσαν το ίδιο φόρεμα και είχαν ένα μικρό λουλουδάκι στο κεφάλι τους.

Τα πρώτα πλάνα από την βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη και της Μπόμπα

Η Δέσποινα Καμπούρη ευχήθηκε στα ποντιακά για την βάφτιση των παιδιών τους

Τις προάλλες η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε δημόσια πότε θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση των δίδυμων παιδιών της και αυτή την είδηση βρήκαν ως αφορμή στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη για να δώσουν ποινή στην Δέσποινα Καμπούρη, η οποία θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο την νεαρή μανούλα και να της ευχηθεί για το γεγονός.

Η παγίδα, όμως, ήταν πως έπρεπε να το κάνει στα ποντιακά. Έτσι κι έκανε λοιπόν και αφού η Influencer σήκωσε το τηλέφωνο, παραξενέυτηκε με όσα άκουσε, ωστόσο προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για το μυστήριο. Αργότερα, όταν της αποκάλυψαν πως πρόκειται για πλάκα, εξήγησε πως δεν το περίμενε καθόλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν ήμουν άντρας...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Χριστίνα Μπόμπα

Προξενιό στον αέρα του Super Κατερίνα από τον πατέρα του Τανιμανίδη - Βρέθηκε γαμπρός για την Καινούργιου