Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η κατάσταση με το Survivor All Star, την ώρα που ο Αντζούν τάζει τον ουρανό με τα άστρα στον Ντάνο, Γιώργο Αγγελόπουλο, για να συμμετάσχει και να πει το μεγάλο ναι στο νέο αυτό project. Ο Γιώργος Λιανός που μέχρι τώρα τηρούσε σιγή ιχθύος, σιγά σιγά ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23/9 εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος με τον κατάλληλο τρόπο, απέσπασε τις σημαντικές πληροφορίες από τον παρουσιαστή!

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη.

Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Το όλο νόημα σχόλιο του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star

Με μία σειρά από βίντεο που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος θέλησαν να αφήσουν τα δικά τους υπονοούμενα σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό και έτσι δε μπορούσαν παρά να μιλήσουν για τις φήμες που τους θέλουν να ταξιδεύουν εκ νέου για Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν άλλωστε προσπαθεί να προσελκύσει τους πιο δυνατούς παίκτες για τον ξεχωριστό αυτό κύκλο.

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε, επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor και για το εάν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Ο Τριαντάφυλλος από τη μεριά του, είπε: «Όσα χρόνια και να περάσουν, ότι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα και λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο να το ξέρει, παιδιά το τι περάσαμε… και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα», με τον Αλέξη Παππά να αντιδρά: «Θα περάσουμε κι’ άλλα, κι’ άλλα…».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Από ότι ξέρω θα είμαι!» - Ο Γιώργος Λιανός "έσπασε" τη σιωπή του για το Survivor All Star

Ακολουθεί το πλάνο «Σπυροπούλου» - Η δελεαστική πρόταση του Ατζούν για να πάρει τον Ντάνο στο Survivor All Star