Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Λιανός αυτό το διάστημα καλείται να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα σχετικά με το Survivor All Star, το οποίο έχει αναστατώσει το κοινό, ωστόσο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό μας, την Δευτέρα 12/9, δεν μίλησε μόνο γι' αυτό το ζήτημα, αλλά απάντησε και για την οικογένειά του και για την σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως ο χρόνος που χάνει από τη ζωή των παιδιών του εξαιτίας της δουλειάς του δεν ξανακερδίζεται, ωστόσο πάντα, όπως έχει αποδείξει, προσπαθεί να τα έχει δίπλα του και να περνά ουσιαστικό χρόνο μαζί τους. Όσον αφορά την σύντροφό του, επισήμανε πως δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

“Λείπω αρκετούς μήνες από την οικογένεια μου λόγω της δουλειάς και το κενό δεν καλύπτεται μέσα από τις βίντεο κλήσεις. Τα παιδιά μου περιμένουν πως και πως να έρθει το Πάσχα, όχι τα Χριστούγεννα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την καλή του: “Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Σίγουρα αν κάναμε έναν θρησκευτικό γάμο αργότερα θα ήταν για να το νιώσουμε εμείς, γιατί είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε. Όταν το νιώσουμε, θα το κάνουμε”.

Πριν από λίγες μέρες βάφτισαν και την κόρη τους

Την κορούλα τους βάφτισαν ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα (δείτε πλάνα). Ο παρουσιαστής - τραγουδίστριας έλαμπε από ευτυχία δίπλα στην αγαπημένη του και τον καρπό του έρωτα τους.

Το ζευγάρι λοιπόν, μετά το μυστήριο έκανε δηλώσεις στις κάμερες, τις οποίες πρόβαλε σήμερα 3/9 η εκπομπή Open Weekend. Μίλησαν για την μικρή, τη σχέση τους, ενώ ο Λιανός σχολίασε και τηλεοπτική ζητήματα.

«Το Ασημίνα είναι το αριστοκρατικό. Το Ασημούλα είναι το όνομα της μαμάς μου που θέλει να το ακούει. Η μικρή σήμερα έβαλε τα φορεματάκια της και ένιωθε πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρουμε αν από τώρα έχει άποψη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει γούστο», σχολίασε το ζευγάρι.

Όσον αφορά το Survivor είπαν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός. Πηγαίνει ο Γιώργος, τακτοποιείται και μετά πηγαίνω και εγώ», ενώ ο παρουσιαστής τόνισε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που προχωρά το Survivor και είμαι κομμάτι του, γιατί είναι κάτι που μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ και χαίρομαι που προχωράμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένα μακρινό σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

«Λιποθυμάω!» - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»