Από Πέννυ Μαστοράκου

Όταν θέλει να πει κάτι, θα το πει πάντα ευγενικά και με τον τρόπο της, χωρίς να προσβάλει κανέναν και να δημιουργήσει καταστάσεις (δείτε εδώ την απάντηση όλο νόημα για την δικαστική της διαμάχη). Ο λόγος για την γνωστή μάνατζερ Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απολαμβάνει φέτος το νέο τηλεοπτικό της βήμα στην ομάδα του Πρωινό μας, και δεν το κρύβει.

Το πρωί της Παρασκευής 23/9 λοιπόν, εξέφρασε μια σκέψη που είχε για την εκπομπή που συμμετέχει, και επειδή είναι πάντα ειλικρινής, είναι σίγουρο πως αν δεν το πίστευε δεν θα το έλεγε.

Η ατάκα όλο νόημα της Έλενας Χριστοπούλου

«Χαίρομαι πάρα πολύ που σε αυτή την εκπομπή το μοναδικό κίτρινο που υπάρχει είναι το ρούχο της παρουσιάστριας. Με ξεκουράζει πολύ» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου, και δεν έχουμε καταλάβει αν πάει κάπου η ατάκα ή αν απλά το είπε επειδή το ένιωθε εκείνη τη στιγμή, αυθόρμητα.

Αυτές είναι οι πραγματικές σχέσεις με την Βίκυ Καγιά

Είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πάντα σε συνεντεύξεις και δηλώσεις τους, οι δημοσιογράφοι τις ρωτάνε για τις σχέσεις τους, και για το τι έχει συμβεί και επικρατεί αυτός ο "πάγος" ανάμεσά τους.

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου και τη Βίκυ Καγιά, οι οποίες πλέον δεν έχουν επαφές (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο της Καγιά για παλιούς της συνεργάτες), και το πρωί της Παρασκευής 16/9 με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά στο «Πρωινό μας», η μάνατζερ ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό. Kανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι και να λέμε αλήθεια. Εγώ από τη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα το ναι, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα. Κι ας παρεξηγείται κάποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν θελήσουμε θα το κάνουμε!» - Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για το εξώδικο που έλαβε από τον Καλλίτση

«Μετά από αυτό τον οχετό...» - Εξοργισμένη η Έλενα Χριστοπούλου με το GNTM 5