Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή της στο GNTM 5, την οποία το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως, μιας και ο ρόλος και η παρουσία της ήταν καθοριστική για το ριάλιτι, η Βίκυ Καγιά το πρωί της Τρίτης 6/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλους και όλα!

Οι σπόντα της Βίκυ Καγιά για παλιούς της συνεργάτες

«Είναι η έβδομη χρονιά στο Shopping Star και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα. Το GNTM είναι όλο διαφορετικό, έχει αλλάξει από τη ρίζα του. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια σταρ, είναι global το φαινόμενο. Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του»

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω» είπε χαρακτηριστικά για ορισμένους πρώην συνεργάτες της, ωστόσο αποκάλυψε πως με τον Άγγελο Μπράτη έχει επικοινωνία.

Αυτή είναι η ημερομηνία για την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5

Η ώρα που όλοι περίμεναν έχει φτάσει, και είναι πιο κοντά από ότι νόμιζες! Το GNTM, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει επιστρέφει για τα καλά στο Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις.

Η Βίκυ Καγιά και η ομάδα της (δείτε εδώ τι συνέβη με την κριτική επιτροπή) θα μας καλωσορίσουν στον 5ο πιο ανατρεπτικό και ολικά αλλαγμένο κύκλο του νο1 ριάλιτι μοντέλων, του GNTM στις 19 Σεπτεμβρίου, και μας υπόσχονται μία σεζόν σαν την οποία δεν θα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη σχεδιάστρια έκανε δοκιμαστικό για το GNTM - «Με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»

GNTM 5: Είναι πλέον επίσημο - Η ανακοίνωση για την κριτική επιτροπή και τα πρόσωπα της 5ης σεζόν