Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε ένα νέο ρόλο θα βλέπουμε την Έλενα Χριστοπούλου από αυτή τη σεζόν, μιας και απαρτίζει την ομάδα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, και όλοι μαζί έκαναν την πρεμιέρα τους την Δευτέρα 13/9, η οποία όπως φάνηκε κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών από την αρχή.

Πριν όμως καλά καλά ξεκινήσει, έλαβαν ένα εξώδικο το οποίο στάλθηκε από τον Πάνο Καλλίτση, πρώην σύζυγο της Έλενας Χριστοπούλου με τον οποίο είχαν δικαστική διαμάχη η οποία έληξε με την απόφαση του δικαστηρίου πριν λίγες μέρες, και η γνωστή μάνατζερ δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Η απάντηση όλο νόημα της Έλενας Χριστοπούλου για τον Καλλίτση

«Είμαι πρωτάκι στο live,οπότε ήταν περίεργα σήμερα για μένα. Αλλά εδώ η Γραμμέλη έχει γράψει χρόνια live ζωντανών συνδέσεων, οπότε μας βοήθησε και τους δύο πάρα πολύ. Στα αριστοκρατικά σαλόνια δεν μιλάνε για αγοραίες συμπεριφορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια πίσω από την επιλογή του ονόματος «Πρωινό Μας» από τη Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (12/9) στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας και από τα πρώτα λεπτά, το νέο της ξεκίνημα στο κανάλι του Φαλήρου άφησε πολύ θετικές αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ» είπε η παρουσιάστρια στην πρώτη καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό.

Στο κάλεσμα που πραγματοποίησε η εκπομπή λίγο μετά την πρεμιέρα η παρουσιάστρια συνομίλησε με τα μέσα και έδωσε απαντήσεις για το νέο τηλεοπτικό της βήμα. Μιλώντας στο tv-24.gr, αναφέρθηκε στην επιλογή του ονόματος και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποια σπόντα ή για κάποια κόντρα όπως θα νόμιζε κανείς.

Φαίη Σκορδά Πρωινό Μας

Αντιθέτως, δε θέλησε να αφήσει το όνομα αυτό καθώς το «κουβαλάει» μαζί της όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε στην τηλεόραση. Όπως είπε η ίδια, από το «Πρωινό Μου» στο Mega, πέρασε στο «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και κατέληξε στο «Πρωινό Μας», του ΣΚΑΪ, ένα πρωινό που μπορεί να μοιραστεί με το κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, η έμπειρη παρουσιάστρια τόνισε πως θέλει να βλέπει και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 να τα πηγαίνει καλά μιας και εκεί βρίσκονται άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λιποθυμάω!» - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ