Από Ελένη Μήτση

Σε δύσκολη και αρκετά δυσάρεστη θέση ήρθε η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 21/9 κατά τη διάρκεια, που καλυπτόταν η ροή διεθνών ειδήσεων στην εκπομπή της ''ελένη''.

Το ζήτημα, που σόκαρε την παρουσιάστρια είχε να κάνει με το Πακιστάν, όπου πατέρας έκαψε το παιδί του ζωντανό, επειδή δεν είχε διαβάσει. Ο άτυχος μικρός μεταφέρθηκε με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε έπειτα από δύο ημέρες.

Η Μενεγάκη, αφού άκουσε λοιπόν πολύ προσεκτικά την όλη ιστορία δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την συγκίνηση της, μιας και ποτέ δεν κρύβεται από το κοινό της.

Σοκαρισμένη η Ελένη Μεγάκη με είδηση που άκουσε στην εκπομπή της

«Τι ακούμε ρε παιδιά».

Σάστισε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Αυθόρμητη και πολύ ειλικρινής είναι πάντα η Ελένη Μενεγάκη στις live εκπομπές που κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ίσως και αυτά τα δύο στοιχεία να αποτελούν κομμάτι της μεγάλης της επιτυχίας με το κοινό να νιώθει οικεία βλέποντάς την.

Μια στιγμή γέλιου λοιπόν χάρισε ξανά η παρουσιάστρια την Παρασκευή 16/9 μέσα από την εκπομπή της ''ελένη''. Στην προσπάθεια της να σχολιάσει ένα εξώφυλλο για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, αντί να εκφέρει το όνομα του Θοδωρή Μαροσούλη, το μπέρδεψε με αυτό του Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή, που έζησε η Μελέτη στην οικογένειά της).

Η συνέχεια, όπως είναι φυσικό ήταν απολαυστική τόσο για εκείνη, που ξεκαρδίστηκε στα γέλια όσο και για τους συνεργάτες της, που δε μπόρεσαν να μαζέψουν την ατυχή γκάφα.

«Είδα ότι στο OK! έχει εξώφυλλο την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη… Ζητώ συγγνώμη! Κάτι γίνεται! Συγγνώμη και πάλι συγγνώμη. Θα μιλήσω λιγότερο σήμερα, κανονίστε να υπάρχει ρυθμός και να τα λέτε όλα μόνοι σας. Κινδυνεύω, δεν πάω καλά.

Όλος ο ανάδρομος σε μένα κάθισε πάνω; Όχι ρε παιδιά, δεν το δέχομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έχετε τρελάνει!» - Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη που τους κούφανε στον αέρα της εκπομπής

«Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ...» - Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου