Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα) και ξεκίνησαν τα επικά σκηνικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ένα από αυτά εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6/9, καθώς έγινε "χαμός" στον αέρα της εκπομπής και η παρουσιάστρια την είπε στους συνεργάτες της και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Χαμός με την καρέκλα της Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια, δεν πρόλαβε να καθίσει στην καρέκλα της και σηκώθηκε απότομα καθώς κάποιος της την είχε πειράξει, προφανώς άθελά του, και ήταν τόσο κοντή που δεν φαινόταν στο πάνελ όπως έπρεπε με την ίδια να αναρωτιέται χαριτολογώντας «Θέλω να μου πείτε ποιος έκανε αυτή την καρέκλα ποιο κοντή και από μένα… και κατέβηκα εδώ; Ποιος πείραξε τη δικιά μου καρεκλίτσα; Ποιος; Δεν ξέρω να τη σηκώνω…Βοηθήστε με λίγο!».

Απίστευτο σκηνικό με την Μενεγάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρεμιέρα της

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της το μεσημέρι της Δευτέρας 5/9 η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Breakfast at Star” και τον Στέλιο Δρουμαλιά, και πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους, αλλά μεταξύ άλλων έστειλε τα φιλιά της στην πρώην συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη, η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της και τα φιλιά της στην παλιά της συνεργάτιδα που από ότι φαίνεται συμπαθεί πολύ και εκτιμά ιδιαίτερα:

«Καλή αρχή και σε εσάς. Και σε εσάς καλή τηλεοπτική σεζόν και σε όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα που ξεκίνησαν σήμερα. Αισθάνομαι φανταστικά. Είμαι στη θέση μου. Είμαι στο μέρος που πρέπει να είμαι. Πάντα έχω λίγο άγχος, ένα καρδιοχτύπι στην αρχή, αλλά μετά όλα πάνε…Δεν θυμάμαι ευτράπελα, αυτά δεν μένουν στο μυαλό μου. Όλα να σας πάνε καλά και στη Λιλή μου πολλά φιλάκια και σε όλους σας πραγματικά παιδιά. Ξεκινάμε και τρέχουμε. Έχουμε μεγάλη διαδρομή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει γίνει ελάχιστες φορές - Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν

Για μπάνιο στην παραλία του Όναρ αγκαλιά με τον σκύλο της - Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Ελένη Μενεγάκη