Από Ελένη Μήτση

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ιδιαίτερη έναρξη την Παρασκευή 16/9 στο ''Mega Καλημέρα'', καθώς πριν καλά καλά ξεκινήσει τη ροή του προγράμματος μοιράστηκε με το κοινό της ένα πολύ ευτυχές γεγονός, που την κράτησε ξάγρυπνη όλο το βράδυ.

Μπορεί να έδειχνε φρέσκια και λαμπερή, όπως πάντα αλλά είχε κοιμηθεί μόλις 1,5 ώρα η παρουσιάστρια, αφού είχε τη μεγάλη χαρά να παντρέψει το κολλητό της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια ακολούθησε γλέντι με γνωστές παρουσίες κρατώντας την εκεί όλο το βράδυ και ας είχε πολύ πρωινό ξύπνημα (δείτε εδώ στιγμές από την Μελέτη ντυμένη νύφη).

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έγινε κουμπάρα

«Έγινε κουμπάρα χθες το βράδυ, να έχουν όλα τα σπίτια χαρές. Πάντρεψα τον καλύτερο μου φίλο, να είναι καλά τα παιδιά. Είμαι με 1 και ένα εικοσάλεπτο...καλά δεν είμαι;».

Τα συγκινητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί και να ζει την αγαπημένη της εποχή του χρόνου, αφού είναι ένα κορίτσι, που αγαπάει το υγρό στοιχείο και σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη φάση για να κάνει όλα τα θαλάσσια σπορ, που τόσο πολύ αγαπάει.

Στην προσπάθεια της λοιπόν, να είναι σε επαφή με το windsurf, στο οποίο θέλει να μυήσει την κορούλα της, αποθέωσε παράλληλα με μια ανάρτηση στο instagram τον σύζυγό της. Αυτό που η παρουσιάστρια θεωρεί πολύ βασικό και καθόλου δεδομένο είναι, το γεγονός ότι τη στηρίζει χωρίς σε όλες τις επιλογές και παράλληλα την καμαρώνει, όπως με το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατοντάδες φορές σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο!

κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, @psycho_25 , μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τσιμτσιλή VS Μελέτη: «Μάχη» στήθος με στήθος στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης

Πρεμιέρα Mega Καλημέρα (5/9): Με άλλα μαλλιά και εμπριμέ φόρεμα η Ελεονώρα Μελέτη - Υποδέχθηκε τη νέα συνεργάτιδά της