Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι αυθόρμητοι, και αυτό φαίνεται και στις χαρές και στις λύπες της εκπομπής (δείτε εδώ το αστείο στιγμιότυπο με την παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες) ωστόσο σήμερα με αφορμή την συνέντευξη της Χριστίνας Πολίτη, τόσο οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, όσο και η ίδια η παρουσιάστρια, δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους στον αέρα της εκπομπής, το μεσημέρι της Τετάρτης 21/9.

Η Νάνσυς Νικολαΐδου, με αφορμή αυτά που άκουσε, ήθελε να κάνει και εκείνη την δική της εξομολόγηση, κάνοντας την ατμόσφαιρα περισσότερο φορτισμένη από ότι ήταν ήδη.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

«Ωραίο ήταν αυτό που είπε η Χριστίνα ότι και τα παιδιά μας πρέπει να δείχνουνε επιείκεια προς τους γονείς γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε τις ευαισθησίες μας…Πόσο προσπαθούμε καθημερινά να δείχνουμε άτρωτοι στα παιδιά μας ή ότι ό,τι και να γίνει είμαστε βράχοι, είμαστε εδώ και πόσες μέρες είμαστε κλονισμένοι…»

Και συνέχισε συγκινώντας την παρουσιάστρια: «Εγώ προσωπικά το έχω βιώσει αυτό…Είναι δύσκολο! Ταπεινή μου γνώμη τα παιδιά έως ένα βαθμό πρέπει να μπορούν να αφουγκραστούν και να καταλάβουν τι γίνεται στο σπίτι τους, δεν μπορούμε συνέχεια να τα έχουμε στο απυρόβλητο ή σε ένα δικό τους ξέχωρο κουτάκι και δωμάτιο που δεν τα αγγίζει τίποτα…

Κάποια στιγμή είναι και η ζωή, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη ζωή, όπως έρχεται και εμείς αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία φέτος στο σπίτι μας… όλες τις μέρες ήμασταν πάρα πολύ γεροί για να τους στηρίξουμε, όμως υπήρχαν και οι στιγμές αυτές που ήμασταν άνθρωποι που εγώ και μπροστά τους έκλαψα και μπροστά τους δυσκολεύτηκα και δεν το μετανιώνω…»!

Η αποκάλυψη που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να κοκκινίσει ολόκληρη

Η Ελένη Μενεγάκη κατά την εκπομπή της δέχθηκε απανωτά χτυπήματα, καθώς τη μία βρέθηκε σαστισμένη χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτά που άκουγε, ενώ την άλλη έμεινε έκπληκτη με τις δηλώσεις της Άννας Βίσση σχετικά με την ίδια.

Η διάσημη τραγουδίστρια της εξομολογήθηκε πως ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της, πριν από πολλά χρόνια, χωρίς βέβαια αυτό να την κάνει να αισθάνεται ζήλεια και η παρουσιάστρια "τα έχασε" για λίγο με αυτή τη δήλωση.

«Κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα… Θυμάσαι που είχαμε κάνει ένα πάρτι με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Εγώ δεν ζήλευα…» είπε η Άννα Βίσση με την ίδια να ξεσπά σε γέλια και να της απαντά: «Σιγά ρε Άννα, τι είναι αυτά που λες; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ...» - Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου

«Και εκεί ξεκίνησε μια σχέση...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από την γνωριμία του Καβατζίκη με την Μενεγάκη