Από Ελένη Μήτση

H Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' την Τετάρτη 21/9 και μεταξύ των όσων παρέθεσε αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη και στην εκτίμηση που έχει για εκείνον.

Όπως τόνισε τον θεωρεί, ως έναν εκ των πιο πετυχημένων ηθοποιών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα δε δίστασε να στηρίξει το ταλέντο του, παρά το γεγονός πως υπάρχουν γυναίκες συνάδελφοι της, που τον έχουν καταγγείλει για δύσκολη συνεργασία επί της σκηνής του θεάτρου.

Οι δηλώσεις τις Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε. Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει. Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω».

Τελείωσε με δύο κουβέντες η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς στην οποία θα την δούμε να πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, (μην χάσετε όσα θα συμβούν στην πρεμιέρα), η Ζέτα Δούκα το πρωί της Δευτέρας 19/9 βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, εκτός από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο αλλά και τις εξελίξεις της σειράς, αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας από τον ηθοποιό σε παλιότερη συνεργασία τους περίπου ένα χρόνο πριν.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

«Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Η εξωδικαστική προσέγγιση έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του....» - Η Μαριάννα Κιμούλη μιλάει ανοιχτά για τη σύγκριση με τον πατέρα της

«Εάν δεν ήσουν εσύ...» - Ξανά μαζί η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης 21 χρόνια μετά το "Είσαι το ταίρι μου"