Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την σημερινή μέρα, και την επιστροφή της ως Αρετή Καπερνάρου στην Γη της Ελιάς, με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, το πρωί της Δευτέρας 19/9 βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ και καλεσμένη στο Mega Καλημέρα η ταλαντούχα και ιδιαίτερα αγαπητή Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, εκτός από τον ρόλο της στη σειρά αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ το πανούργο σχέδιό της) απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν εκείνη είχε ταχθεί υπέρ της Ζέτας Δούκα έπειτα από την καταγγελία της προς το πρόσωπό του.

Η απάντηση της Δώρας Χρυσικού για την κατάσταση με τον Κιμούλη

«Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία.

Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο. Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Καλεσμένος πριν λίγες μέρες ήταν και ο Μάξιμος Μουμούρης

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί, οι οποίοι με τους ρόλους και τις ερμηνείες τους μας καθήλωσαν στην πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς, αποκαλύπτουν καταστάσεις και σκηνικά που θα δούμε στην δεύτερη, και ανυπομονούμε για τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις.

Μετά την Ελπίδα λοιπόν, η οποία εισβάλει στη σειρά, και ο κακός της υπόθεσης Κωνσταντίνος, ή αλλιώς Μάξιμος Μουμούρης, το πρωί της Παρασκευής 16/9 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που θα βιώσει στη δεύτερη σεζόν, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει και εμείς εδώ στο tv-24.gr

«Η σχέση μου στη σειρά περνάει κρίση και την παλεύω και νομίζω θα βγούμε ζωντανοί και θα το ξεπεράσουμε μέχρι να έρθει μία άλλη κρίση. Πόσο κρυφό μπορεί να κρατήσει από την Ισμήνη ένα κομμάτι της ζωής του; Εκεί θα υπάρχει μία ρήξη την οποία περιμένω πως και πώς να διαβάσω στο σενάριο. Γράφεται συνεχώς το σενάριο, η συγγραφική ομάδα είναι στο κόκκινο».

Μπαίνουν νέα παιδιά που ανοίγουν τις ιστορίες. Όσον αφορά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου, δεν περνάει εύκολα με την είσοδο του Δημοσθένη, δεν μπορεί να πει ούτε τέρμα ούτε τίποτα. Όταν βλέπεις τη δουλειά σου, έχεις κάποια κριτήρια. Είδα τώρα σκηνή από το απόσπασμα και βρήκα λάθη σε μένα. Έχω αναγνωρίσει πράγματα στον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα εάν θα έχει επιτυχία η σειρά, η επιτυχία είναι μέρος της δουλειάς και τροφοδοτεί και την επόμενη δουλειά. Στο πλαίσιο του know-how είχαμε καλή συνεργασία, και το MEGA το στήριξε πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Ιουλία θα...» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου "σπάει" τη σιωπή της για τον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το ένα θα φέρει αναστάτωση! Τα νέα παράνομα ζευγάρια της σειράς