Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε η Μαριάννα Κιμούλη, η οποία μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο Κόκκινο Ποτάμι καθώς και για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη και την σύγκριση που περιμένει να υπάρχει μαζί του (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς).

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Κιμούλη για τον πατέρα της και το Κόκκινο Ποτάμι

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί.

Η συμβουλή που μου έδωσε είναι “πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι”. Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Μου κάνει κριτική συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνών μαζί του.

Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Κιμούλη.

Η υπόθεση της δεύτερης σεζόν στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι»

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Κόκκινο Ποτάμι Ιφιγένεια

Ένας ακόμα γιατρός θα προσπαθήσει να δηλητηριάσει τη σχέση τους αλλά δεν θα τα καταφέρει. Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Κόκκινο Ποτάμι γυρίσματα

220 ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους.

260 ηθοποιοί σε συμπληρωματικούς.

Πάνω από 2.500 σε βοηθητικούς.

Σταθμοί γυρισμάτων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μεταξοχώρι, Αμπελάκια στη Λάρισα, Βέροια, Ξάνθη.

Παραγωγή: Τηλεκίνηση Α.Ε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όσοι επιζήσαμε από τον προηγούμενο κύκλο...» - Οι ηθοποιοί του Κόκκινου Ποταμιού μιλούν για τα νέα επεισόδια της σειράς

Μανώλης Γεραπετρίτης - Κόκκινο Ποτάμι: «Θα υποδυθώ έναν γιατρό που...»