Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία σειρά που κάνει την πρεμιέρα της σήμερα, την Δευτέρα 19/9 είναι και η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη, η οποία και μόνο από το trailer, μας προιδεάζει πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σίριαλ, που θα μας καθηλώσει σίγουρα, όχι μόνο με την πλοκή και την υπόθεσή του (δείτε εδώ την συγκλονιστική ιστορία της σειράς) αλλά και με τους ηθοποιούς και τις ερμηνείες τους.

Όλα λοιπόν ξεκινούν 28 χρόνια πριν, με μία απαγωγή που κοστίζει πολλά σε δύο οικογένειες, με διαφορετικό τρόπο το κάθε κόστος ωστόσο. Φτάνοντας όμως στο σήμερα, όλα ανατρέπονται και οι αποκαλύψεις είναι ολέθριες για όλους, μιας και θα αντιμετωπίσουν τα πιο ακραία σενάρια που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της Άγριας Γης

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - Όλα ξεκινούν 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.
28 χρόνια μετά, η Ελπίδα είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και μητέρα του Κωστή. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα, που τότε ήταν γραμματέας του Πέτρου.

Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη μετά την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη. Η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο, Νικόλα. Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή, του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου. Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 16/9 μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, ''Άγρια γη''.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει, αφού την Δευτέρα 19/9 έχει προγραμματιστεί η μεγάλη πρεμιέρα. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Σκηνές που ''κόβουν'' την ανάσα - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς

Άγρια Γη: Ο Νικόλας επιστρέφει για να βρει την κλεμμένη του ζωή - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο