Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε ο Σταύρος Μαντζώρος, την Πέμπτη 22/9, και αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αλλά και πόσο τον επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση ψυχολογικά, μέχρι να καταφέρει να το παιδί του να πατάει ξανά στα πόδια του.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την εξομολόγηση, η παρουσιάστρια, που πρόσφατα έζησε μία περιπέτεια σχετικά με το αυτοκίνητό της, προχώρησε σε μία δική της, εξηγώντας πως και η κόρη της λίγες ημέρες μετά την γέννησή της αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο, μέχρι να λυθεί, η ίδια δεν μπορούσε να συνέλθει.

Η εξομολόγηση της Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

«Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα», είπε ο ηθοποιός.

Και η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο.

Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος».

«Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του», κατέληξε.

Ατύχημα για την παρουσιάστρια πριν το Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Μπορεί για την Φαίη Σκορδά η εβδομάδα να ξεκίνησε καλά στο ΣΚΑΙ λόγο της πρεμιέρας της, ωστόσο για την παρουσιάστρια του Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, Μπέττυ Μαγγίρα, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν τόσο καλά την πρώτη μέρα.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας 12/9, αφότου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, είχε ένα απρόοπτο λίγο πριν πάει την κόρη της στο σχολείο.

«Καλή εβδομάδα, που δεν ξεκίνησε καλά με ανάδρομο, όλα λάθος. Δεν πειράζει όμως…Καλή επιτυχία στα παιδάκια στα σχολεία, καλή αρχή στις μανούλες στους μπαμπάδες που έτρεχαν πανικόβλητοι σήμερα το πρωί με τις τσάντες τους είδα στον δρόμο, η αλήθεια είναι ότι πήγα κι εγώ την κόρη μου. Εγώ τράκαρα πριν την πάω, πού να σας τα λέω τώρα», αποκάλυψε χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι έξαλλη!» - Πυρ και μανία και η Μπέττυ Μαγγίρα με τους κριτές του GNTM 5

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη και της λέω δεν ντρέπεσαι;!» - Απίστευτο σκηνικό με την Μπέττυ Μαγγίρα