Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολύ συχνά η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της συνηθίζει να μοιράζεται καταστάσεις από την καθημερινότητά της, όπως για παράδειγμα το ότι της πήραν το αμάξι, και έτσι έκανε και σήμερα το πρωί της Τετάρτης 14/9, με αφορμή την συνέντευξη μίας ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ένα απίθανο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια πιο συγκεκριμένα μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει στο Mamma Mia με μία κυρία που έβγαζε φωτογραφίες με φλας, προκαλώντας σύγχυση.

Το απίστευτο περιστατικό της Μπέττυς Μαγγίρα

«Καμια φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης. Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας».

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων...

«Δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα!»

Το πρωί της Κυριακής 11/9 με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μιλώντας για τον φετινό ανταγωνισμό αλλά και πως βλέπει εκείνη τα πράγματα από την δική της οπτική.

«Πάντα οι πρεμιέρες έχουν άγχος, όπως και στο θέατρο όταν ξεκινάμε έχουμε άγχος και σε όλες τις πρεμιέρες έχουμε άγχος. Το άγχος όμως το δημιουργικό που θέλεις όλα να πάνε καλά, να μην πεις τίποτα περίεργο, να μην κάνεις κανένα σαρδάμ περίεργο και γενικώς όλα τα περίεργα. Είχα χρόνια να κάνω κάτι τέτοιο. Πρωινό δεν είχα ξανακάνει, το ζωντανό όμως δεν με χάλασε μιας και έχω ξανακάνει.

Είναι λίγο διαφορετική η θεματολογία αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου και τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι είναι τελείως εκτός από εμένα. Απλά δεν με είχαν δει να το κάνω αυτό το πράγμα».

«Φέτος πολλές οι αλλαγές… Έτσι για να μην βαριόμαστε! Εγώ λέω πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω, σε κάνει καλύτερο και σε εξελίσσει. Δεν είναι αγχωτικό, νομίζω ότι μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα. Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα όπως μπορεί να γίνονταν άλλες χρονιές γιατί είναι πάρα πολλά πια τα πρωινά. Οπότε όλοι θα μοιραζόμαστε. Θα πάρει άλλος μικρό μερίδιο και άλλος μεγαλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι πήγα...» - Ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα πριν το Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Πέταξε τα τακούνια και ξυπόλυτη έσερνε βαριά τα βήματά της - Το καθηλωτικό ζεϊμπέκικο της Μπέττυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα