Από Ελένη Μήτση

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει χτίσει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της μέσα από την καθημερινή εκπομπή της ''Ποιος είναι πρωινιατικά'' αφού μέχρι και ζεϊμπέκικο χόρεψε στον αέρα για το κόσμο, που την παρακολουθεί.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ένιωσε την ανάγκη τη Δευτέρα 19/9 να ενημερώσει όσους την παρακολουθούσαν αλλά και τους συνεργάτες της, πως βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε δηλώσει ζωντανά πριν από λίγες ημέρες πως είχε κλαπεί.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε το κλεμμένο της αυτοκίνητο

«Θέλω να ευχαριστήσω με τη σειρά μου την ελληνική αστυνομία γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη, αναμένουμε να έρθει. Βρέθηκε στην Αττική, δεν χρειάζεται να πω πώς και τι… Βρέθηκε! Θα δούμε την κατάσταση. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να βρεθεί το αμάξι μου».

Πρώτα την τράκαραν και την επόμενη μέρα της έκλεψαν το αμάξι

Από ότι φαίνεται αυτές οι μέρες δεν είναι και οι καλύτερες για την Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή παρουσιάστρια αντιμετώπισε αρκετές αναποδιές από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας, καθώς την Δευτέρα 12/9 μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως τράκαρε λίγο πριν πάει στο πλατό, καθ' οδόν για το σχολείο της κόρης της και άλλη μία ατυχία της έτυχε και το πρωί της Τρίτης 13/9.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, όταν ξύπνησε το πρωί για να πάει στην δουλειά της συνειδητοποίησε πως το αυτοκίνητό της έλειπε από τον δρόμο όπου ήταν παρκαρισμένο!

«Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό, ή ένα ηλεκτρικό πατίνι» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα!» - Η αφοπλιστική απάντηση της Μαγγίρα για την τηλεθέαση

«Η αλήθεια είναι ότι πήγα...» - Ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα πριν το Ποιος είναι Πρωινιάτικα