Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε ήδη μία φορά την Μάρθα Καραγιάννη μέσα από τα social media, ωστόσο την Πέμπτη 22/9 βρέθηκε και στην κηδεία της και η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα προσπάθησαν να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του για την απώλεια της φίλης του.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να πει πολλά, διότι η συγκίνησή του ήταν πολύ μεγάλη και εξήγησε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά, γι' αυτό και έφυγε αμέσως από το πλάνο, αποφεύγοντας να κλάψει μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

Τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για την Μάρθα Καραγιάννη στην κηδεία της

«Για εμένα η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Δεν αισθάνομαι καλά», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε αμέσως.

Με τρεμάμενη φωνή ο πρώην σύντροφος της - «Από τότε που την γνώρισα...»

Έφτασε η μέρα της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η αγαπημένη φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα, η οποία δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, αλλά και ο πρώην σύντροφός της Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, την Πέμπτη 22/9.

Ο ίδιος προσπαθούσε να εκφραστεί με ηρεμία μπροστά στον φακό, ωστόσο η φωνή του έτρεμε και έδειχνε πως προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του.

«Να πω το "αντίο" στην Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο. Πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη "αντίο". Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα, ίσως έγινα και πιο σοβαρός», ανέφερε αρχικά.

«Η μεθοδικότητά της και η προσπάθειά της να συνεχίσει να είμαστε μαζί», δήλωσε έπειτα ως το χαρακτηριστικό της ηθοποιού που θα του λείψει περισσότερο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν πεθάνω να με πετάξουν στην...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Με χαμηλωμένο βλέμμα και μαυροφορεμένος - Ανείπωτος θρήνος για τον Δημήτρη Σούρα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη