Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Κυριακής 18/9 ανακοινώθηκε και επίσημα ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη από τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του στον άερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται. Έκτοτε πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να πουν το δικό τους "αντίο" στην σπουδαία ηθοποιό και ανάμεσά τους είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του δίπλα στην καλή του φίλη και την συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, κατά το οποίο την ευχαριστούσε για το ισχυρό δέσιμο που είχαν μεταξύ τους.

Το "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη

«Μαρθούλα μου!!!! Η αγαπημένη μου φίλη, ο άνθρωπος παράδειγμα για όλους, η νεράιδα του ελληνικού κινηματογράφου, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα στην ζωή μου, η σταρ που δεν ήθελε να είναι σταρ και δεν φέρθηκε ποτέ σαν σταρ».

«Μαρθουλα μου σ’ ευχαριστώ που με έβαλες στην ζωή σου σαν δικός σου άνθρωπο, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…. Έφυγες σαν πουλάκι και πέταξες στους ουρανούς εσύ που λάτρευες τα ταξίδια… Καλό ταξίδι Μαρθούλα μου και κουράγιο στην πιστή σου φίλη την Ντόρα Δούμα ..θα σ’ αγαπώ πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Σπύρος Μπιμπίλας Μάρθα Καραγιάννη
Instagram / Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκλονισμένος ο Μάκης Δελαπόρτας μετά την είδηση για τον θάνατο της ηθοποιού

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, το πρωί της Κυριακής 18/9, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με αυτή την είδηση, καθώς δεν γνώριζε πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού.

Στη συνέχεια, όμως, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ίδια δεν επιθυμούσε να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, αν και το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη: Η λαμπρή καριέρα και ο θάνατος του παιδιού που τη σημάδεψε