Από Στέλλα Μούτσιου

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και η κάμερα του Πρωινού ήδη μετέδωσε τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο. Ωστόσο, ο φακός του tv-24.gr βρίσκεται επίσης εκεί και έτσι σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν πραγματοποιηθεί η τελετή.

Για τον στολισμό έχουν επιλεχθεί λευκά λουλούδια, ενώ πάνω από το φέρετρό της έχει τοποθετηθεί η φωτογραφία της. Ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε εκεί είναι η φίλη της, Ντόρα, η οποία είναι ντυμένη στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω και με τα γυαλιά ηλίου της προσπαθεί να κρύψει την θλίψη από το βλέμμα της, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο Δημήτρης Σούρας, ο άνθρωπος που έκανε γνωστό τον θάνατό της.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη φέρετρο

Μάρθα Καραγιάννη στεφάνια

Μάρθα Καραγιάννη κηδεία

Μάρθα Καραγιάννη Ντόρα

Σπύρος Μπιμπίλας Μάρθα Καραγιάννη

Δημήτρης Σούρας Μάρθα Καραγιάννη

Βρέθηκε το ιδιόχειρο γράμμα της ηθοποιού

Το μεγάλο ταξίδι για τη Μάρθα Καραγιάννη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, με την ηθοποιό να αφήνει πίσω της μια μεγάλη παρακαταθήκη μέσα από την καριέρα, που χάραξε στον χώρο της ηθοποιίας.

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να ειπωθεί στη θρυλική ηθοποιό, ωστόσο σάλο έχει προκαλέσει η επιθυμία της να αποτεφρωθεί, η οποία μάλιστα συνάντησε κάποια πρακτικά εμπόδια. Όπως έγινες γνωστό, μέσα από την εκπομπή Live news την Τρίτη 20/9 η ίδια είχε αφήσει ένα χειρόγραφο μήνυμα καταγράφοντας την επιθυμία της, το οποίο και διαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το πήρε μαζί της!» - Το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της η Μάρθας Καραγιάννη

«Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα!» - Απίστευτο ξέσπασμα από την αδερφική φίλη της Καραγιάννη Ντόρα Δούμα